Πρίγκιπας George: Έγινε 6 χρονών!
Κόσμος

Πρίγκιπας George: Έγινε 6 χρονών!

Πρίγκιπας George: Έγινε 6 χρονών!

Τα 6α του γενέθλια γιορτάζει ο πρίγκιπας George.

Ο γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge είναι πλέον ένα χαριτωμένο αγόρι του δημοτικού και το Παλάτι ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media νέες φωτογραφίες του.

Σε αυτές, ο πρίγκιπας παρουσιάζεται να γελάει με την ψυχή του ενώ φαίνεται ότι του λείπει ένα μπροστινό δοντάκι (χαρακτηριστικό των παιδιών αυτής της ηλικίας).

Σε μία άλλη φωτογραφία ποζάρει αναψοκοκκινισμένος από το παιχνίδι φορώντας μία απλή μπλούζα H&M όπως μας πληροφορούν τα βασιλικά ρεπορτάζ.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στους κήπου του Kensington από τη μαμά του, τη Δούκισσα Kate (άλλο ένα ταλέντο της που αποκαλύπτεται).

Το γεγονός ότι ο George στις δύο φωτογραφίες είναι ντυμένος με μπλούζα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας έχει να κάνει ίσως και με το γεγονός ότι ο μικρός πρίγκιπας αγαπά να είναι συνέχεια με μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Ο πατέρας του άλλωστε, ο πρίγκιπας William είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά και φανατικός οπαδός της Aston Villa.

O George γεννήθηκε το απόγευμα της 22ας Ιουλίου του 2013 στο St Mary’s Hospital στο Λονδίνο.

Είναι ο πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ και εκτός απροόπτου είναι μελλοντικός βασιλιάς μετά τον πατέρα του, αφού είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής.

Μία μέρα μετά τη γέννησή του, πρωτοπαρουσιάστηκε στο κοινό όταν οι γονείς του πόζαραν έξω από το νοσοκομείο κρατώντας τον στα χέρια.