Πρίγκιπας Harry: Δεν έχει προηγούμενο η βόλτα που έκανε με τον James Corden σε διώροφο λεωφορείο (βίντεο)
Κόσμος

Πρίγκιπας Harry: Δεν έχει προηγούμενο η βόλτα που έκανε με τον James Corden σε διώροφο λεωφορείο (βίντεο)

Πρίγκιπας Harry: Δεν έχει προηγούμενο η βόλτα που έκανε με τον James Corden σε διώροφο λεωφορείο (βίντεο)

Το βασιλικό μέλος δέχτηκε αδιαμαρτύρητα το ασταμάτητο τρολάρισμα του παρουσιαστή - Δυσαρέσκεια στο Παλάτι

Αυτή τη βόλτα θα τη θυμάται ο Harry όπως οι χιλιάδες τηλεθεατές που την παρακολούθησαν στο CBS αλλά και στο Youtube.  Το άλλοτε εκλεκτό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανέβηκε σε διώροφο λεωφορείο και άφησε τον James Corden να του κάνει μια πολύ ξεχωριστή, σπαρταριστή ξενάγηση στο Λος Άντζελες προτού θίξουν μερικά πιο σοβαρά θέματα.

Ο βρετανικής καταγωγής παρουσιαστής που έχει μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές στην αμερικανική τηλεόραση, το The Late Late Show with James Corden, ξεκίνησε την ξενάγηση ζητώντας από τον Harry να πληρώσει εισιτήριο για να ανέβει στο λεωφορείο. «Τα βασιλικά μέλη δεν κρατούν ποτέ μετρητά» του είπε ο ντροπαλός πρίγκιπας.

Παραδέχτηκε μάλιστα πως δεν έχει ξανανέβει ποτέ σε διώροφο αφού δεν επιτρέπεται στα βασιλικά μέλη κάτι τέτοιο.

Ο Corden δεν σταμάτησε να τον τρολάρει μέχρι που του πρότεινε να πιουν κάτι δροσιστικό. Του εμφάνισε τότε ένα τρόλεϊ με όλα τα σωστά του english tea και σέρβιρε τον πρίγκιπα.

Ένα φρενάρισμα όμως έστειλε το τρόλεϊ με το περιεχόμενό του πάνω στον Harry, με τον Corden να του λέει : «Μάζεψέ τα Harry!».

Η πρώτη στάση τους ήταν στο θρυλικό σπίτι του «Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ» όπου ο Corden ζήτησε από τον πρίγκιπα να  ραπάρει το τραγούδι των τίτλων και τον προέτρεψε να το αγοράσει κάνοντας προσφορά στους έκπληκτους ιδιοκτήτες.

Μάλιστα πήρε σε βιντεοκλήση τη Meghan η οποία όμως του έκοψε τη φόρα λέγοντας ότι «φτάνει με τις μετακομίσεις».

Μιλώντας σοβαρά…

Εκτός όμως από πειράγματα, ο Corden συζήτησε επί πολλών θεμάτων με τον Harry προσπαθώντας να λύσει τις απορίες του κόσμου.

Έτσι μάθαμε ότι ο πρίγκιπας έχει θετική γνώμη για το Τhe Crown του Netflix και τον τρόπο που παρουσιάζει την ιστορία της οικογένειάς του, δηλώνοντας ότι προτιμά την ιστορία που παρουσιάζει η σειρά παρά αυτά που κατά καιρούς γράφονται για τον ίδιο και τα άλλα βασιλικά μέλη. Μάλιστα είχε και πρόταση για το ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον ενσαρκώσει και  αυτός είναι ο Damian Lewis.

Αποκάλυψε ότι η Βασίλισσα και ο Φίλιππος χρησιμοποιούν το Zoom για να βλέπουν τον εγγονό τους αλλά και ότι το δώρο της Ελισάβετ στον Άρτσι για τα Χριστούγεννα ήταν μια… βαφλιέρα!

Η δε πρώτη λέξη του γιου του ήταν… κροκόδειλος.

Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω του «τοξικού» βρετανικού Τύπου που κατέστρεφε την ψυχική του υγεία.

«Δεν ήταν ποτέ απομάκρυνση. Ήταν ένα βήμα πίσω αντί για απόσυρση, υπήρχε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως το είδε, νομίζω, πολύ κόσμος», δήλωσε.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος, κατέστρεψε την ψυχική μου υγεία, πίστευα ότι αυτό είναι τοξικό. Άρα έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και κάθε πατέρας θα έκανε, δηλαδή ότι χρειάζεται να απομακρύνω την οικογένειά μου από εδώ».

Περισσότερη «τροφή» για τους επικριτές τους

Όπως είναι φυσικό, ο βρετανικός Τύπος και οι επικριτές του ζευγαριού βρήκαν νέα ευκαιρία να βάλλουν εναντίον τους και αυτή τη φορά.

Ήδη έχουν πει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θέλουν τη δημοσιότητα αλλά μόνο με τους δικούς τους όρους.

Επέκριναν την επερχόμενη συνέντευξη της Meghan στην Ophrah Winfrey αλλά περισσότερο επιτέθηκαν στο νέο αυτό βίντεο του Harry που βγήκε παράλληλα με τον σοβαρό μήνυμα της Βασίλισσας στον βρετανικό λαό για τα εμβόλια.

Πηγές του Παλατιού χαρακτήρισαν αυτή την εμφάνιση του Harry «καθόλου βοηθητική». «Όταν μιλάει η Βασίλισσα όπως έκανε για τα εμβόλια είναι κοινώς αποδεκτό ότι κανένας άλλος δεν κάνει δηλώσεις» δήλωσαν οι πηγές αυτές στην Daily Mail.

Mάλιστα ο Harry επικρίθηκε και για το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε πως ο παππούς του είναι για 11η μέρα στο νοσοκομείο.

O Robert Jobson, ειδικός στα θέματα της βασιλείας είπε χαρακτηριστικά: «Το σημαντικό μήνυμα της Βασίλισσας για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού ήρθε σε σύγκρουση με τις αποκαλύψεις του Harry για την προσωπική του ζωή που έκανε στην αμερικανική τηλεόραση. Δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο αλλά με το εξαιρετικά κακό timing. Λίγος συντονισμός δεν θα έβλαπτε».