Πρίγκιπας Harry: Μήνυσε τις εφημερίδες The Sun και Daily Mirror
Κόσμος

Πρίγκιπας Harry: Μήνυσε τις εφημερίδες The Sun και Daily Mirror

Πρίγκιπας Harry: Μήνυσε τις εφημερίδες The Sun και Daily Mirror

Μηνύσεις σε βάρος των εκδοτών των βρετανικών εφημερίδων The Sun και Daily Mirror κατέθεσε ο πρίγκιπας Harry, κατηγορώντας τις ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του.

«Μηνύσεις κατατέθηκαν εκ μέρους του δούκα του Sussex στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με την παράνομη υποκλοπή των μηνυμάτων του τηλεφωνητή του», ανέφερε εκπρόσωπος Tύπου του πρίγκιπα.

Στο μεταξύ, από την πλευρά του ομίλου News Group Newspapers, που εκδίδει τη The Sun, επιβεβαιώνεται η είδηση.

Δικαστικά έγγραφα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Byline Investigates, αποκαλύπτουν, επίσης, ότι ο Χάρι στρέφεται κατά του ομίλου Mirror Group Newspapers, ιδιοκτησίας του Reach PLC.

Την περασμένη Τρίτη, ο Harry έσπευσε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του Meghan από τις βρετανικές εφημερίδες, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο που την παρενοχλούν χωρίς έλεος, όπως ακριβώς τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana, ενώ ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της Mail on Sunday.

Προφανώς, αναφερόταν στη δημοσίευση τον Φεβρουάριο από τη ταμπλόιντ Mail on Sunday μιας επιστολής της Μeghan στον πατέρα της Thomas Markle, από τον οποίο κράτησε αποστάσεις, και ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να διαρρεύσει στα ΜΜΕ την τεταμένη σχέση του με την κόρη του.

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι η ιστορία θα επαναληφθεί» εξηγούσε ο πρίγκιπας σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του πριγκιπικού ζεύγος.

«Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να γίνεται θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», ανέφερε ακόμα.

Πηγή: ΑΠΕ