Πρίγκιπας Harry: Νέα συνέντευξη-«φωτιά» – «Η ζωή μου στο Παλάτι έμοιαζε με το Truman Show»
Κόσμος

Πρίγκιπας Harry: Νέα συνέντευξη-«φωτιά» – «Η ζωή μου στο Παλάτι έμοιαζε με το Truman Show»

Πρίγκιπας Harry: Νέα συνέντευξη-«φωτιά» – «Η ζωή μου στο Παλάτι έμοιαζε με το Truman Show»

Η παραδοχή για τα «άγρια» πάρτι με τις ναρκωτικές ουσίες αλλά και η σχέση του με τον Κάρολο και τη σύζυγό του

Ήταν να μη γίνει η αρχή για τον Πρίγκιπα Harry που με νέα του συνέντευξη-«φωτιά» σπρώχνει και πάλι στα άκρα τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο αμερικανικό podcast Armchair Expert, που παρουσιάζει ο ηθοποιός Dax Shepard, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ,  αποκάλυψε για πρώτη φορά πως από την ηλικία των 20 ετών ήθελε να εγκαταλείψει τη ζωή στο Παλάτι, εξαιτίας αυτού που έκανε η Φίρμα (βασιλική οικογένεια) στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όπως είπε, το Megxit δεν ήταν μια απόφαση της Αμερικανίδας συζύγου του ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η ζωή του έμοιαζε με εκείνη του πρωταγωνιστή στην ταινία του 1998, The Truman Show.

«Ναι ήταν ένα μείγμα ανάμεσα στο The Truman Show και τη ζωή σε ένα ζωολογικό κήπο».

Ο Harry αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε η ζωή στο Παλάτι στην ψυχική του υγεία και αποκάλυψε πως η Meghan τον προέτρεψε να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

Για τον πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο, είπε ότι «μου συμπεριφέρθηκε όπως του συμπεριφέρθηκαν, έτσι, πώς μπορώ να αλλάξω αυτό για τα παιδιά μου; Και να ‘ μαι εδώ, μετακόμισα με όλη την οικογένειά μου στις ΗΠΑ. Aυτό δεν ήταν το σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και δώσεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου και στην ψυχική σου υγεία».

Ο Πρίγκιπας αναφέρθηκε επίσης στα «άγρια» πάρτι της νεανικής του ηλικίας τα οποία απέδωσε στα ψυχικά τραύματα των παιδικών του χρόνων. Όπως είπε, «ξαφνικά βρίσκεσαι να κάνεις τόσα πολλά ναρκωτικά και να παρτάρεις άγρια».

Ο Harry δήλωσε ανακουφισμένος που δεν χρειάζεται πια να εκτελεί τα βασιλικά καθήκοντα που βάραιναν τους ώμους του όταν ήταν νεότερος και είπε πως στο Λος Άντζελες μπορεί να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο και με τον γιο του, κάτι που στη Βρετανία δεν θα τολμούσε να κάνει ελεύθερα.

Ενδιαφέρον έχει η αναφορά που έκανε σε κάτι που του είπε η σύζυγός του, ότι δηλαδή «δεν χρειάζεται να είσαι πριγκίπισσα, μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή που θα είναι καλύτερη από τη ζωή μιας πριγκίπισσας».