Πρίγκιπας Harry: Ράκος μετά την απομάκρυνσή του από Μπάκινγκχαμ
Κόσμος

Πρίγκιπας Harry: Ράκος μετά την απομάκρυνσή του από Μπάκινγκχαμ

Πρίγκιπας Harry: Ράκος μετά την απομάκρυνσή του από Μπάκινγκχαμ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η Meghan

Σε «κακό χάλι» είναι ο Πρίγκιπας Harry μετά την απόσχιση και τη ρήξη των σχέσεών του με το παλάτι του Buckingham, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε η Meghan Markle είναι ικανοποιημένη με το νέο τους ξεκίνημα στο Los Angeles.

Οι δυο τους μαζί με τον μικρό Archie προς το παρόν κατοικούν στην έπαυλη του παραγωγού, Tyler Perry, προσπαθώντας να σταθούν στα πόδια τους μετά την ανεξαρτητοποίησή τους από τους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Όμως, τα πράγματα απέχουν πολύ από το ειδυλλιακό σενάριο που είχαν κατά νου, αφού νέα μαρτυρία στη Sunday Mirror αναφέρει ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει τρομερή δυσκολία στο να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Η Meghan είναι πολύ σιωπηλή. Πιστεύω πως νιώθει πολύ πεσμένη και σίγουρα δυσανασχετεί κάνοντας την οικογένειά της να ανησυχεί”.

“Ο Harry ήταν τρομερά κακόκεφος στα γενέθλια του αδερφού του, William, στις 21 Ιουνίου. Βασανίζεται από τις διερρηγμένες σχέσεις του με την οικογένεια”, συμπλήρωσε.

Αναμφίβολα, το 2020 μπήκε ζόρικα για το ζευγάρι. Πρόσφατα, μάλιστα η Meghan αναγκάστηκε να κόψει επαφές με την καλύτερή της φίλη και πρώην στυλίστρια,  Jessica Mulroney, μετά τα ρατσιτσικά σχόλια που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που σίγουρα συνέβαλε στην ίδια επιβαρυμένη ψυχολογία της.