Νέες φήμες για την Πριγκίπισσα Charlene: Έχει απομονωθεί γιατί παραμορφώθηκε από πλαστική επέμβαση
Κόσμος

Νέες φήμες για την Πριγκίπισσα Charlene: Έχει απομονωθεί γιατί παραμορφώθηκε από πλαστική επέμβαση

Νέες φήμες για την Πριγκίπισσα Charlene: Έχει απομονωθεί γιατί παραμορφώθηκε από πλαστική επέμβαση

Η μητέρα των δύο παιδιών εισήχθη σε νοσηλευτική μονάδα πριν από ένα μήνα

Η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή «παραμορφώθηκε μετά από πλαστική επέμβαση» ισχυρίστηκε η Pilar Eyre, βασιλική συντάκτης από την Ισπανία.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Eyre έκανε τους ανατρεπτικούς ισχυρισμούς της στο εβδομαδιαίο της blog για το δημοφιλές περιοδικό Lecturas.

Το περιοδικό επισήμανε επίσης το γεγονός ότι η Charlene ήταν η μόνη από την οικογένειά της που φορούσε μάσκα μετά την επιστροφή της στο Μονακό από τη Νότια Αφρική τον περασμένο μήνα.

Ο Αλβέρτος αποκάλυψε πως τον περασμένο μήνα η σύζυγός του είχε εισαχθεί σε μια ευρωπαϊκή μονάδα θεραπείας λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από τη 10μηνη απουσία στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική.

Ωστόσο, είχε αποκλείσει ως αιτία των προβλημάτων της συζύγου του τον καρκίνο, τον Covid και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Είπε ότι υποφέρει από «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική», ενώ οι φίλοι της είπαν πρόσφατα στο Page Six ότι η μητέρα των δύο παιδιών «σχεδόν πέθανε» ενώ βρισκόταν στη Νότια Αφρική.

Μιλώντας στο Page Six, μια πηγή που περιγράφεται φιλική στο πριγκιπικό περιβάλλον είπε: «Είναι άδικο να παρουσιάζεται ότι έχει κάποιο είδος ψυχικού ή συναισθηματικού προβλήματος. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική».

Η πηγή εξήγησε ότι η Πριγκίπισσα είχε σοβαρή λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό, που οδήγησε σε «σοβαρά προβλήματα κατάποσης που προέκυψαν από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση».

Ακόμα πρόσθεσε: «Δεν ήταν σε θέση να φάει στερεά τροφή για πάνω από έξι μήνες λόγω όλων των χειρουργικών επεμβάσεων που έχει υποβληθεί από τότε. Μπορούσε να λαμβάνει υγρά μόνο με καλαμάκι, έτσι έχασε σχεδόν το μισό βάρος του σώματός της».