Πριγκίπισσα Charlene: Πουθενά χωρίς την κόρη της!
Κόσμος

Πριγκίπισσα Charlene: Πουθενά χωρίς την κόρη της!

Πριγκίπισσα Charlene: Πουθενά χωρίς την κόρη της!

Η εμφάνισή τους στα βραβεία μόδας του Μόντε Κάρλο

Δεν αποχωρίζεται τα παιδιά της και ειδικά την κόρη της, η 44χρονη Πριγκίπισσα Charlene αμέσως μετά την επιστροφή της στη δημόσια ζωή του Μονακό.

Μάλιστα η σύζυγος του Αλβέρτου πρόσφατα πραγματοποίησε μια κομψή εμφάνιση μαζί με την 7χρονη Gabriella σε τελετή απονομής βραβείων στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο, από όπου και η φωτογραφία μητέρας και κόρης.

Μάλιστα, ανέβασε και η ίδια μία φωτογραφία με την Gabriella λίγο πριν από την παρουσία τους στο επίσημο event ενώ δήλωσε σχετικά:

«Λάτρεψα κάθε στιγμή προετοιμασίας με την πριγκίπισσά μου στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Ανυπομονούμε για αυτό το υπέροχο βράδυ στα βραβεία μόδας. Όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, η Gabriella λατρεύει τα πριγκιπικά φορέματα, να φτιάχνει τα μαλλιά της και να δοκιμάζει κραγιόν. Έχει το δικό της προσωπικό στυλ και μου αρέσει να ενθαρρύνω αυτή τη μοναδικότητα».

Πρόσφατα ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία της κόρης της, με τον γιο της στο βάθος, από την παρουσία όλης της οικογένειας στο Γκραν Πρι του Μονακό.