Πριγκίπισσα Charlene: «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα στο Πριγκιπάτο» δηλώνει ο Αλβέρτος
Κόσμος

Πριγκίπισσα Charlene: «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα στο Πριγκιπάτο» δηλώνει ο Αλβέρτος

Πριγκίπισσα Charlene: «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα στο Πριγκιπάτο» δηλώνει ο Αλβέρτος

Η ενημέρωση από τα χείλη του Πρίγκιπα

Νέα δήλωση στην εφημερίδα Monaco-Matin έκανε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της Πριγκίπισσας Charlene.

«Πάει πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει πολύ σύντομα στο Πριγκιπάτο» είπε.

Το σχόλιο του Πρίγκιπα έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία ενημέρωση του παλατιού, η οποία περιέγραφε ότι η ανάρρωση της Charlene «συνεχίζεται με ικανοποιητικό τρόπο».

Ωστόσο, η παραμονή της στη θεραπευτική μονάδα «θα διαρκέσει ακόμη αρκετές εβδομάδες».

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έκλεισε τα 44 της χρόνια τον Ιανουάριο, εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα έξω από το Μονακό τον Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική.

Από την πλευρά του ο Αλβέρτος δεν εξήγησε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Charlene, αν και είπε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση».

Φίλοι της Charlene δήλωσαν στο Page Six ότι «είναι άδικο να παρουσιάζεται ότι έχει κάποιο είδος ψυχικού ή συναισθηματικού προβλήματος. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική».

Αρκετοί κάτοικοι που ζουν στα μεσαιωνικά σοκάκια του παλατιού επιβεβαίωσαν στη Mail Online ότι πριν φύγει για τη Νότια Αφρική η Charlene περνούσε τον περισσότερο χρόνο της σε ένα ταπεινό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πάνω από ένα παλιό εργοστάσιο σοκολάτας περίπου 300 μέτρα μακριά από το παλάτι του 12ου αιώνα.

«Την βλέπαμε συχνά έξω από το Παλάτι και συνήθως ήταν μόνη της ή με έναν σωματοφύλακα, αλλά ποτέ με τον Αλβέρτο».