Πριγκίπισσα Charlotte – Πρίγκιπας Louis: “Κλέβουν” την παράσταση παίζοντας σε έναν υπέροχο κήπο
Κόσμος

Πριγκίπισσα Charlotte – Πρίγκιπας Louis: “Κλέβουν” την παράσταση παίζοντας σε έναν υπέροχο κήπο

Πριγκίπισσα Charlotte – Πρίγκιπας Louis: “Κλέβουν” την παράσταση παίζοντας σε έναν υπέροχο κήπο

Και ενώ όλοι ασχολούνται με τον Archie, τον γιο του Πρίγκιπα Harry, οι νέες φωτογραφίες των παιδιών του Πρίγκιπα William έστρεψαν για λίγο τα φώτα σε αυτά.

Ο Πρίγκιπας George, η Πριγκίπισσα Charlotte και ο Πρίγκιπας Louis βρέθηκαν στους βασιλικούς κήπους του Chelsea μαζί με τους γονείς τους σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Μiddleton σχεδίασε ένα μέρος του κήπου αυτού με στόχο να τον απολαμβάνουν οι οικογένειες.

Θέλησε να τον εγκαινιάσει, λοιπόν, με την οικογένειά της ώστε να προσκαλέσει με αυτόν τον τρόπο το κοινό να τον επισκεφτεί.

Το αποτέλεσμα είναι “χάρμα οφθαλμών” όπως θα δείτε και στο ταινιάκι που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού.

Ο βασιλικός φωτογράφος κατέγραψε υπέροχες στιγμές με τη χαρούμενη οικογένεια να εξερευνά τον κήπο.

Οι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους στο Twitter απήλαυσαν την 4χρονη Charlotte να παίζει, κάνοντας κούνια ξυπόλητη.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να σκαρφαλώνει με τον αδερφό της George, εξερευνώντας ένα ρυάκι, ενώ ο πατέρας της και μελλοντικός διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας, William, παίζει με τον μικρότερο γιο του, Louis.

Αυτό που «ξετρέλανε» όμως τους χρήστες του Twitter είναι η στιγμή στο βίντεο όπου η μικρή Πριγκίπισσα κρατά το χέρι του μικρού αδερφού της, Louis, βοηθώντας τον, ως μεγαλύτερη αδερφή, να ισορροπήσει.

Ένας χρήστης σχολίασε: «Τόσο χαριτωμένο πώς η πριγκίπισσα Charlotte κρατά το χέρι του μικρού της αδελφού. Υπέροχη βασιλική οικογένεια, ο Θεός να τους έχει καλά»

Μια ακόμη θαυμάστρια σχολίασε: «Η μητρική φύση στην Charlotte».

Το συγκεκριμένο πάρκο είναι σχεδιαστική δημιουργία της Δούκισσας Kate η οποία είχε στόχο να παρακινήσει τις οικογένειες να περνούν περισσότερο χρόνο στη φύση, καθώς αυτό συντελεί στην ομαλότερη σωματική και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών.

Μάλιστα στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η ίδια η Δούκισσα δοκιμάζει τα παιχνίδια του πάρκου.