Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι χαμογελαστές φωτογραφίες από τα οικογενειακά Χριστούγεννα εν μέσω φημών για τρίτο εξώγαμο του Αλβέρτου
Κόσμος

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι χαμογελαστές φωτογραφίες από τα οικογενειακά Χριστούγεννα εν μέσω φημών για τρίτο εξώγαμο του Αλβέρτου

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι χαμογελαστές φωτογραφίες από τα οικογενειακά Χριστούγεννα εν μέσω φημών για τρίτο εξώγαμο του Αλβέρτου

Η πρώτες που ανεβάζει με ξυρισμένο κεφάλι

Το χαμογελαστό της πρόσωπο φαίνεται ότι έβαλε η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα των Μονεγάσκων.

Λίγες μέρες αφότου η εμφάνισή της με ξυρισμένο κεφάλι έκανε πάταγο διεθνώς, το post της ήταν το πρώτο που ανέβασε  δείχνοντάς μας το νέο της hair look.

Αυτή η εμφάνιση της Σαρλίν σε δημόσια εκδήλωση στις 16 Δεκεμβρίου με ξυρισμένο κεφάλι και ένα πανάκριβο παλτό Dior πυροδότησε φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά (Abaca)

Η Σαρλίν ανέβασε τρεις φωτογραφίες: ένα close up της ίδιας με το τσιουάουα της οικογένειας, μία όπου εμφανίζεται ο Αλβέρτος με τα δίδυμα παιδιά τους.

Στην τρίτη εμφανίζεται η ίδια αλλά όχι μόνη με τον 62χρονο Αλβέρτο αλλά με τη μικρότερη αδελφή του, την 52χρονη Στεφανί και τα παιδιά της, την Camille Ducruet, 21, την Pauline Ducruet, 26 και τον μεγάλο της γιο, Louis Ducruet, 28, με τη σύζυγό του, Marie.

Νέο εξώγαμο για τον Αλβέρτο, νέο «χτύπημα» για τη Σαρλίν

Tα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για εμφάνιση που σκοπό είχε να δείξει ότι η οικογένεια είναι ενωμένη την ίδια στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αλβέρτος θα παρουσιαστεί σε δικαστήριο στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει άλλη μια υπόθεση πατρότητας.

Αν αποδειχτεί αληθής, θα πρόκειται για το τρίτο εξώγαμό του, με μια 34χρονη Βραζιλιάνα και μάλιστα όσο είχε σχέση με τη Σαρλίν, λίγο πριν παντρευτούν.

Σύμφωνα με τα ξένα ρεπορτάζ, έχει κατατεθεί αίτημα για διενέργεια τεστ DNA στον Αλβέρτο ώστε να αποδειχτεί η πατρότητα.

Η φερόμενη ως κόρη του είναι σήμερα 15 ετών και σύμφωνα με κάποιες πηγές φέρεται να έστειλε ιδιόχειρο γράμμα στον Αλβέρτο ζητώντας να γνωρίσει τον πατέρα του, κάτι που απορρίπτουν ως hoax οι δικηγόροι του.

Πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι αυτή η χρονιά ήταν απαίσια για την Πριγκίπισσα Σαρλίν με αποκορύφωμα τη νέα αυτή υπόθεση εξώγαμου παιδιού αλλά και τον κορονοϊό που πέρασε ο σύζυγός της.

Μάλιστα κυκλοφορούν φήμες για την ψυχική της υγεία ειδικά μετά την απόφαση να εμφανιστεί με ξυρισμένο κεφάλι.

Τα δύο εξώγαμα αλλά αναγνωρισμένα παιδιά του Αλβέρτου

Για την ιστορία, ο Αλβέρτος έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά -που σημαίνει ότι τα στηρίζει οικονομικά.

Το ένα έγινε γνωστό όταν το 2005 ο ίδιος ο Αλβέρτος, λίγο πριν ενθρονιστεί, επιβεβαίωσε ότι ήταν πατέρας του. Πρόκειται για τον Alexandre, που γεννήθηκε το 2003, του οποίου η μητέρα είναι η Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός της Air France, από το Tόνγκο.

Το άλλο γεννήθηκε το 1990 αλλά μόλις το 2006 ο Πρίγκιπας επιβεβαίωσε την πατρότητα. Πρόκειται για την Jazmine Grace, που προέκυψε από τη σύντομη σχέση του Αλβέρτου με την Tamara Rotolo, μια Αμερικανίδα κτηματομεσίτρια που έκανε διακοπές στη Νότια Γαλλία.