Rafael Nadal: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του με βασιλική παρουσία
Κόσμος

Rafael Nadal: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του με βασιλική παρουσία

Rafael Nadal: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του με βασιλική παρουσία

Ο Ισπανός πρωταθλητής του τένις Rafael Nadal, δώδεκα φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Maria Fransisca Perello σε ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, τη Μαγιόρκα.

Ο 33χρονος τενίστας είπε το “ναι” σε εκείνην με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία 14 χρόνια ενώπιον 350 καλεσμένων στο κάστρο Σα Φορταλέζα, στην Πολένσα (στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού).

O Nadal ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

O Χουάν Κάρλος φτάνει στο κάστρο όπου έγινε ο γάμος

Η Maria, 31 ετών, επίσης γνωστή ως “Xisca” στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή.

Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, καθώς το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Παρόλα αυτά, η Perello ήταν σχεδόν πανταχού παρούσα στους αγώνες του Rafa.

Από τις λεπτομέρειες που μαθεύτηκαν ήταν για το νυφικό της Maria, που σχεδίασε η Rosa Clará.

Σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε από τη σχεδιάστρια, το νυφικό είχε μία σειρά από πέρλες στο λαιμό ενώ το μπούστο ήταν φτιαγμένο από αρτ ντεκό γαλλική δαντέλα και είχε μακριά μανίκια.

Η φούστα του νυφικού ήταν απλή χωρίς κεντήματα από μεταξωτό κρεπ ύφασμα, με μακριά ουρά που ξεκινούσε από τη μέση.

https://www.instagram.com/tv/B3zSEwZoKel/?utm_source=ig_web_copy_link