Renée Zellweger: Μιλά για τη σκοτεινή της περίοδο που την οδήγησε εκτός Χόλιγουντ
Κόσμος

Renée Zellweger: Μιλά για τη σκοτεινή της περίοδο που την οδήγησε εκτός Χόλιγουντ

Renée Zellweger: Μιλά για τη σκοτεινή της περίοδο που την οδήγησε εκτός Χόλιγουντ

Για την εξάχρονη απουσία της από τα κινηματογραφικά πλατό μίλησε η Renée Zellweger στο περιοδικό Red.

H ηθοποιός που αγαπήθηκε από blockbusters, όπως το “Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς”, παραδέχτηκε πως “παρακολουθούσα τον εαυτό μου και μου γύριζαν τα μάτια”.

https://twitter.com/NerdAboutTown/status/1166607910404788224?fbclid=IwAR2OjMitE7mTCE-JIHSWCF5JFwAtp9_NtQpYix3xuI7MJHbwfnw7nw7rpEI

Η 50χρονη Renée συμπληρώνει: “Έκανα μερικές πολύ άσχημες επιλογές και δέχτηκα κακές συμβουλές. Ήταν μια σκοτεινή περίοδος. Και θλιμμένη. Αλλά, δεν το βλέπω ως χαμένο χρόνο γιατί έμαθα πολλά από όλο αυτό – και αυτό ήταν ό,τι χρειαζόμουν, υποθέτω. Έμαθα πολλά για τις προοπτικές, να αναγνωρίζω τύπους συμπεριφορών, να κατανοώ συνέπειες”.

Η ίδια παραδέχεται με απόλυτη ειλικρίνεια πως είχε αμελήσει τον εαυτό της και είχε κουραστεί από τις επιλογές της.

https://www.instagram.com/p/By0m-90I5Mj/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ενός σίκουελ του “Ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς” και απάντησε πως αν την καλούσε  η σεναριογράφος Helen Fielding, “σίγουρα θα ήταν διασκεδαστικό”.

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς ηθοποιού πάντως αναμένεται να τη δουν στη μεγάλη οθόνη τον επόμενο μήνα, καθώς κυκλοφορεί η ταινία για τη ζωή της Judy Garland, που η  Renée έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Renée Zellweger ως Judy Garland

Η ηθοποιός δηλώνει σχετικά πως “έκανα μεγάλη έρευνα για τον συγκεκριμένο ρόλο, για τη ζωή, την εκπαίδευση και τους εθισμούς της Garland σε κάθε είδους χάπια”.