Rita Ora: Χώρισε από τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, Romain Gavras
Κόσμος

Rita Ora: Χώρισε από τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, Romain Gavras

Rita Ora: Χώρισε από τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, Romain Gavras

To επιβεβαίωσε ο ίδιος

Δεν είναι πια μαζί η Rita Ora και ο Romain Gavras όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του την εφημερίδα Daily Mail.

Ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος σκηνοθέτης και γιος του Κώστα Γαβρά απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες, καθώς το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί μαζί από τον Νοέμβριο.

Η Ora μάλιστα βρίσκεται στην Αυστραλία όπου συμμετέχει στο The Voice μεγαλώνοντας έτσι κατά εκατοντάδες τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Ο χωρισμός  έγινε πριν από τα Χριστούγεννα και όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του 39χρονου, «η Rita και ο Romain έχουν χωρίσει εδώ και μήνες εξαιτίας δυσκολιών με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Παραμένουν στενοί φίλοι».

Οι δυο τους φαίνεται ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους κάποιες εβδομάδες μετά το πάρτι της Ora για τα 30ά γενέθλιά της σε εστιατόριο στο Notting Hill όποτε και έσπασε την αυστηρή καραντίνα της Βρετανίας.

Μέχρι τότε, έζησαν ένα θερμότατο ειδύλλιο που έφτασε μέχρι τις ακτές της Κέρκυρας και την Ίμπιζα στις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα τον Οκτώβρη που μας πέρασε κυκλοφορούσαν έντονες φήμες ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε καθώς η Ora κυκλοφορούσε με ένα μεγάλο διαμάντι στο δάχτυλό της.