Robbie Williams: Ισχυρίζεται ότι το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο!
Κόσμος

Robbie Williams: Ισχυρίζεται ότι το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο!

Robbie Williams: Ισχυρίζεται ότι το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο!

O Robbie Williams ισχυρίζεται ότι το σπίτι που του είχε νοικιάσει ο ηθοποιός Dan Akroyd πριν από 18 χρόνια, ήταν στοιχειωμένο.

Μάλιστα το πνεύμα που “συγκατοικούσε” μαζί του δεν ήταν τυχαίο, καθώς ήταν αυτό της τραγουδίστριας του αμερικανικού συγκροτήματος, The Mamas and the Papas.

Η Mama Cass, κατά κόσμον Cass Elliot έμενε σε εκείνο το σπίτι, πριν πεθάνει από καρδιακή ανακοπή το 1974, σε ηλικία 32 ετών.

Ο Βρετανός τραγουδιστής νοίκιασε το σπίτι για 3 μήνες αμέσως μόλις μετακόμισε στο Los Angeles.

Η επίσκεψη των φαντασμάτων!

Και ισχυρίζεται ότι αισθάνθηκε την παρουσία του πνεύματος, αμέσως μόλις μπήκε στο σπίτι.

Έχει αναφέρει μάλιστα και αρκετά περιστατικά από τη συνύπαρξη με το διάσημο πνεύμα, λέγοντας: “Ο φίλος μου με τον οποίο συγκατοικούσαμε τότε, ήρθε κάτω και ήταν άσπρος σαν το πανί.

Είχε μόλις κάνει μπάνιο και τον ρώτησα τι συνέβη; Και μου είπε ‘μόλις είχα μια κουβέντα με κάποιον που δεν ήταν εκεί.”

Σύμφωνα με τον Robbie τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ένα βράδυ άρχισε να ακούγεται στην τηλεόραση το τραγούδι του συγκροτήματος, The Mamas and the Papas, California Dreaming.

H ατμόσφαιρα άλλαξε αμέσως και απλώθηκε νεκρική σιγή με τον σκύλο του τραγουδιστή, Sid, να φεύγει τρέχοντας από το δωμάτιο και να αρνείται πεισματικά να επιστρέψει σε αυτό.

Πεπεισμένος για το ότι το συγκεκριμένο σπίτι ήταν στοιχειωμένο, είναι και ο Βρετανός μουσικός, Zak Starskey, o οποίος είναι ο γιος του ντράμερ των Beatles, Ringo Starr.

Ο Zak έμενε για μερικά χρόνια  στην έπαυλη όταν ήταν παιδί και όταν συνάντησε κάποια στιγμή τον Robbie Williams τον ρώτησε:

Μαθαίνω ότι μένεις στο παλιό σπίτι. Έχεις συναντήσει ήδη τα παιδιά; Παίζαμε μαζί τους όταν ήμασταν παιδιά.”

Ο τραγουδιστής εγκατέλειψε το σπίτι άρον άρον αλλά ακόμα κι’ αυτό δεν ήταν εύκολο.

Οι εργάτες που προσλάμβανε για να γίνει η μετακόμιση παραιτούνταν, καθώς αρνούνταν να μπουν στο σπίτι, γιατί έβλεπαν μια ηλικιωμένη γυναίκα να κάθεται σε μία καρέκλα.

Σε μία συνέντευξή του το 2003 ο Robbie Williams επέμεινε, λέγοντας: “Είμαι σίγουρος ότι είναι η Mama Cass. Καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλο φάντασμα.

Είχα αρκετά περιστατικά. Είδα πράγματα να μετακινούνται κατά τη συναναστροφή μας. Το προσωπικό μου είχε επίσης άμεσες επαφές του.

Περιστατικά όπου κάποιος τους άγγιζε και μόλις γυρνούσαν να δουν ποιος είναι, δεν υπήρχε κανείς.”

Σημειώνεται ότι στο ίδιο σπίτι έμενε κάποτε και η ηθοποιός Natalie Wood, η οποία πέθανε από πνιγμό το 1981, σε ηλικία 43 ετών.

Ο θάνατός της παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Hollywood.

Τελικά ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, Dan Akroyd κατάφερε να πουλήσει το σπίτι  με τους διάσημους ζωντανούς και άυλους ενοίκους.

Λέτε να κατάφερε να διώξει τα φαντάσματα λόγω του ότι είχε διατελέσει Ghost Buster (Κυνηγός Φαντασμάτων), στην ομώνυμη ταινία του 1984;