Robert De Niro: Δε φαντάζεσαι για ποιον λόγο μήνυσε πρώην υπάλληλό του
Κόσμος

Robert De Niro: Δε φαντάζεσαι για ποιον λόγο μήνυσε πρώην υπάλληλό του

Robert De Niro: Δε φαντάζεσαι για ποιον λόγο μήνυσε πρώην υπάλληλό του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η εταιρεία παραγωγής του Robert De Niro, Canal Productions, κατέθεσε αγωγή ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον πρώην εργαζομένου της.

Ο λόγος; Επειδή “ξόδευε αστρονομικό χρόνο”, βλέποντας σειρές στο Netflix και επειδή χρέωνε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην αγωγή, το πρώην στέλεχος της εταιρίας, Chase Robinson, ξόδευε χρήματα για διαμονή σε ακριβά ξενοδοχεία, και δείπνο σε πολυτελή εστιατόρια.

Επιπλέον χρησιμοποιούσε τα δωρεάν ταξιδιωτικά μίλια του Robert De Niro και είδε 55 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Friends (“Tα Φιλαράκια”), μέσα σε 4 ημέρες, τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, η αντιπρόεδρος παραγωγής και οικονομικών αποχώρησε τον Απρίλιο, γιατί υπήρχαν φόβοι για επιχειρηματικό σαμποτάζ.

Η κυρία Robinson, σύμφωνα πάντα με την αγωγή εναντίον της, είδε ακόμα 20 επεισόδια της σειράς Arrested Development και 10 της σειράς Schitt’s Creek, τον Mάρτιο.

Μετά την παραίτησή της ζήτησε συστατική επιστολή, όμως ο Robert De Niro αρνήθηκε να την υπογράψει.

Ο De Niro είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά μάλλον ένας πολύ αυστηρός εργοδότης.

Tον Μάρτιο του 2019, τον είχαν καταγράψει οι τηλεοπτικές κάμερες να φωνάζει και να βρίζει τον οδηγό του στο τηλέφωνο, επειδή άργησε να τον παραλάβει από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου εκδικαζόταν η αίτηση του διαζυγίου του.

Δείτε το video: