Rose Leslie – Kit Harington: Θα γίνουν γονείς!
Κόσμος

Rose Leslie – Kit Harington: Θα γίνουν γονείς!

Rose Leslie – Kit Harington: Θα γίνουν γονείς!

Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών του Game of Thrones περιμένει το πρώτο του παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Ο λόγος για τη Rose Leslie και τον Kit Harington που πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η 33χρονη ηθοποιός, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα στο βρετανικό περιοδικό Make Magazine.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ursula Lake (@ursula_lake) στις

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του HBO, Game Of Thrones. Οι φήμες τους ήθελαν σε σχέση από το 2012, ωστόσο οι ίδιοι επιβεβαίωσαν τον δεσμό τους τον Απρίλιο του 2016.

Ο τηλεοπτικός Jon Snow και η παρτενέρ του Ygritte αρραβωνιάστηκαν το 2017 ενώ τον Ιούνιο του 2019 παντρεύτηκαν στη Σκωτία. Η δεξίωση που ακολούθησε θύμιζε σε πολλούς σκηνικό από το GOT καθώς πραγματοποιήθηκε σε ένα επιβλητικό κάστρο.

Η μέλλουσα μανούλα, Rose Leslie, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που βίωσε συμμετέχοντας στην επιτυχημένη σειρά: «Ήταν απίστευτο για μένα – ως ηθοποιός – και μου άνοιξε σίγουρα πολλές πόρτες με σκηνοθέτες και παραγωγούς».

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι περνάει ποιοτικό χρόνο στο εξοχικό τους στην Ανατολική Αγγλία, το οποίο η Rosie χαρακτηρίζει χιουμοριστικά «το σπίτι που έχτισε ο Jon Snow».

Μιλώντας για την καθημερινότητά της εκεί τονίζει: «Το σπίτι είναι απίστευτα παλιό. Η οροφή είναι ψάθινη και επί του παρόντος έχει μια τεράστια φωλιά σφήκας» και συνεχίζει: «Μου αρέσει πολύ να σκέφτομαι ποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν περάσει από αυτό το σπίτι.

Ήταν χαρούμενοι; Πώς έζησαν; Είναι υπέροχο να έχεις τη δυνατότητα να ζεις στην εξοχή. Είναι μεγάλο προνόμιο να περιβάλλεσαι από πράσινο, πουλιά, φράχτες και ευχάριστους γείτονες. Είναι τόσο γαλήνιο».