Ryan Reynolds: Ψήφισε για πρώτη φορά στην Αμερική!
Κόσμος

Ryan Reynolds: Ψήφισε για πρώτη φορά στην Αμερική!

Ryan Reynolds: Ψήφισε για πρώτη φορά στην Αμερική!

Στο πλευρό του η Blake Lively

Οι εκλογές στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει και οι απανταχού celebrities σπεύδουν να καλέσουν τον κόσμο στις κάλπες προκειμένου να μην αντικρίσουν για ακόμα μια φορά τα υψηλά νούμερα αποχής. Για τον Ryan Reynolds είναι η πρώτη φορά που ψηφίζει στην Αμερική και η σύζυγός του Blake Lively φρόντισε να του την κάνει ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την εμπειρία του δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο όπως η Blake ποζάρει ξυπόλυτη και γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω στην Αμερική.

Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Blake Lively που έκανε την πρώτη μου φορά υπέροχη. Ήταν εξαιρετικά τρομακτικό στην αρχή, στη συνέχεια συναρπαστικό και τώρα είμαι λίγο κουρασμένος. Αλλά περήφανος».

Με τη σειρά της η Blake δημοσίευσε μια αντίστοιχη εικόνα και έγραψε: «Ήταν η πρώτη φορά του Ryan. Φοβόταν και με το δίκιο του. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Πραγματικά γρήγορα. Δάκρυσε. Μετά προσποιήθηκα ότι δακρύζω κι εγώ. Τότε κάλεσε όλους τους φίλους του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις