SAG Awards: Όταν ο Brad συνάντησε την Jennifer
Κόσμος

SAG Awards: Όταν ο Brad συνάντησε την Jennifer

SAG Awards: Όταν ο Brad συνάντησε την Jennifer

Επιτέλους το πολυαναμενόμενο reunion!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων SAG (Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών) στο Los Angeles και πλήθος σταρ του Hollywood παρέλασε από το κόκκινο χαλί.

Ανάμεσα τους βρέθηκαν ο Brad Pitt και η… Jennifer Aniston και φυσικά για ακόμη μια φορά όλοι περίμεναν τι θα επακολουθήσει…

Αρχικά, λοιπόν, ο μεγάλος γόης της βιομηχανίας του κινηματογράφου, Brad Pitt, βραβεύθηκε για την ερμηνεία του στην ταινία Once Upon A Time in Hollywood και σειρά είχε η Jennifer Aniston.

Η ελληνικής καταγωγής Jen, έλαβε βραβείο για τον ρόλο της στην δραματική σειρά The Morning Show… αλλά την προσοχή δεν τράβηξε τόσο η απονομή, όσο το τι συνέβαινε την ίδια ώρα στα παρασκήνια…

Ενώ, παραλάμβανε η ηθοποιός το βραβείο, ο πρώην σύζυγός της Brad, ξέκλεψε λίγα λεπτά για να την παρακολουθήσει να παίρνει το αγαλματίδιο στα χέρια της, γεμάτος ενδιαφέρον και χωρίς να μπορεί να σταματήσει να χαμογελά!

Το γλυκό στιγμιότυπο έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους φαν που θέλουν το πρώην ζευγάρι ξανά μαζί, αλλά οι δυο τους, τους επιφύλασσαν ακόμα μεγαλύτερη χαρά με την τετ-α-τετ συνάντησή τους λίγη ώρα αργότερα.

Στο τέλος της τελετής οι δυο τους μοιράστηκαν μια τρυφερή στιγμή μπροστά στις κάμερες, καθώς ο Brad τη σταμάτησε για να χαιρετηθούν, με την Jennifer να γελά διάπλατα μόλις τον αντίκρισε.

Όπως είναι φυσικό, οι κάμερες “πήραν φωτιά” από τα εκατοντάδες κλικ για ένα καρέ της πολυαναμενόμενης επανένωσης!