Charlize Theron: “Δεν ντρέπομαι που η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου”
Κόσμος

Charlize Theron: “Δεν ντρέπομαι που η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου”

Charlize Theron: “Δεν ντρέπομαι που η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου”

Τι εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της;

Η Charlize Theron “άνοιξε την καρδιά της” για τη νύχτα που σημάδεψε ολόκληρη της ζωής της. Τη νύχτα του Ιούνη του 1991 που η μητέρα Gerda, σκότωσε τον πατέρα της Charles Theron.

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε στο NPR για την ενδο-οικογενειακή βία που έζησε μέσα στην οικογένειά της με αποκορύφωμα τα γεγονότα που οδήγησαν στο φόνο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 χρονών.

“Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που κανονικά δε θα μπορούσε ούτε να περπατήσει εκείνο το βράδυ και μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας όπλο”.

“Η μητέρα μου και εγώ ήμασταν στην κρεβατοκάμαρα βάζοντας αντίσταση στην πόρτα που έσπρωχνε ο πατέρας μου για να μπει” είπε η χολιγουντιανή σταρ.

“Εκείνος έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές και ως εκ θαύματος καμία σφαίρα δε μας πέτυχε”, συνέχισε.

Εκείνη τη στιγμή, για να σώσει την κόρη της και τον εαυτό της, η μητέρα της πυροβόλησε τον σύζυγό της, όντας σε αυτοάμυνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ποτέ δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε πως πολύς κόσμος περνάει παρόμοιες καταστάσεις και μιλώντας για τις οδυνηρές αυτές εμπειρίες αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι οι μοναδικοί που ζουν κάτω από τέτοιες βίαιες συνθήκες.

“Δε ντρέπομαι να μιλάω για αυτό, γιατί θεωρώ πως όσο πιο πολύ μιλάμε για αυτά , τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό”.

“Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ άρρωστος άνθρωπος και ήταν αλκοολικός όσο τον θυμάμαι. Γνώριζα μόνο μια του όψη και αυτή ήταν όταν ήταν πιωμένος” είπε και συνέχισε: “Η οικογένειά μας “νοσούσε”. Όλο αυτό μας “σημάδεψε” ανέφερε η Theron.

“Φυσικά και εύχομαι αυτό που έγινε κείνη τη νύχτα να μην συνέβαινε ποτέ, αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν δεν λύνεις ένα πρόβλημα στη “ρίζα” του.

Η λαμπερή ηθοποιός πάντα μιλάει με τα καλύτερα για τη μητέρα της και τον τρόπο που την ανέθρεψε. Σε event του περιοδικού Elle το 2018 δήλωσε:

“Είμαι τυχερή που έχω μια υπέροχη μητέρα που με έκανε γενναία και πάντα με ενθάρρυνε να είμαι γενναία”.