Selena Gomez: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την εισαγωγή της σε κλινική
Κόσμος

Selena Gomez: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την εισαγωγή της σε κλινική

Selena Gomez: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την εισαγωγή της σε κλινική

Εγκατέλειψε τα social media το Σεπτέμβριο, λίγο πριν εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική μετά από νευρικό κλονισμό, ενημερώνοντας τους εκατομμύρια followers ότι θα απέχει για λίγο. Τώρα η Selena Gomez φαίνεται ότι πηγαίνει καλύτερα και μάλιστα έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες της φωτογραφίες. Σε αυτές δείχνει υγιής και ξεκούραστη ενώ χαμογελά παίζοντας με τους φίλους της στα χιόνια.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα social media των φίλων της, Connar Franklin και Bailee Madison και δείχνουν μια Selena που έχει βγει από την κλινική και δείχνει χαρούμενη.

Με μια μεγάλη παρέα βρέθηκε στο Big Bear της Καλιφόρνια για να απολαύσει το χιόνι.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν λίγο καιρό μετά το ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού People σύμφωνα με τις πηγές του οποίου η νεαρή τραγουδίστρια αισθάνεται πολύ καλύτερα και δεν βλέπει την ώρα να ξαναγυρίσει στην καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/p/BrjG1IKFlvR/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 26χρονη τραγουδίστρια δείχνει πολύ ευδιάθετη -αν και ντυμένη στα μαύρα- δίπλα στους φίλους της. Η Gomez αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης και αγχώδους διαταραχής που επιβαρύνονται από το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει, ενώ παράλληλα ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα εύθραυστος λόγω της μεταμόσχευσης νεφρού που έχει κάνει.

https://www.instagram.com/p/BrjHDakBOKl/?utm_source=ig_web_copy_link