Sex and the City: Χωρίς Mr Big η επιστροφή;
Κόσμος

Sex and the City: Χωρίς Mr Big η επιστροφή;

Sex and the City: Χωρίς Mr Big η επιστροφή;

Ποιος άλλος πρωταγωνιστής ενδέχεται να μην εμφανιστεί στα 10 νέα επεισόδια που αναμένονται στη μικρή οθόνη

Το remake του θρυλικού και διαχρονικού Sex an the City ετοιμάζει η HBO, η οποία ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση, με την παρέα των κοριτσιών να εμφανίζεται πλέον λειψή, καθώς η Kim Cattrall  αρνήθηκε να συμμετέχει λόγω της κόντρας με τη Sarah Jessica Parker.

Οι υπόλοιπες τρεις αναμένεται να αναδείξουν τη φιλία τους εκ νέου και πώς αυτή διατηρείται στην ηλικία των 50 ετών και άνω, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς εξελίχθηκαν οι σχέσεις τους με τους συζύγους τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)


Το 2010, στο κινηματογραφικό sequel παρακολουθήσαμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στον γάμο τους η Carrie (Sarah Jessica Parker) και ο John (Chris Noth) τα οποία προσπάθησαν να λύσουν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι δεν κατάφερε να μείνει μαζί και χώρισε, καθώς ο Mr Big, δεν αναμένεται να βρίσκεται στην επιστροφή της επιτυχημένης σειράς.

Την ίδια στιγμή, αμφίβολη είναι και η παρουσία Steve Brady (David Eigenberg), συντρόφου της Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) με τον οποίο στη σειρά είχαν αποκτήσει και έναν γιο, καθώς όπως αναφέρει το Page six, ο εκπρόσωπός του άφησε να εννοηθεί ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.