Sex & The City: Διέρρευσε το σενάριο της τρίτης ταινίας
Κόσμος

Sex & The City: Διέρρευσε το σενάριο της τρίτης ταινίας

Sex & The City: Διέρρευσε το σενάριο της τρίτης ταινίας

Νέα στοιχεία αναφορικά με το ναυάγιο της τρίτης ταινίας Sex & The City έρχονται στο φως. Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον της ηθοποιού Kim Cattrall αναφέρουν πως οι οικονομικές της απολαβές δεν ήταν παρά μία από τις ενστάσεις της. Η ηθοποιός φαίνεται πως διαφωνούσε ριζικά και με το σενάριο της τρίτης ταινίας. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από τον περίγυρό της, η ηθοποιός δεν ήθελε στην πραγματικότητα ποτέ να αποτελεί μέρος σε μια νέα κινηματογραφική παραγωγή του Sex & The City.

Ο θάνατο τους Mr. Big

Σύμφωνα με πληροφορίες του E!Online, το σενάριο ήθελε η νέα ταινία να ξεκινά με τον θάνατο του Mr Big, κατά τη διάρκεια που έκανε ντουζ, εξαιτίας καρδιακής προσβολής. Η πλοκή έβρισκε αντίθετη την Cattrall, κυρίως γιατί έβαζε στο επίκεντρο της ζωή της Carrie Bradsaw και όχι τη σχέση των τεσσάρων γυναικών.  Το σενάριο δηλαδή, δεν θα είχε χώρο για την Σαμάνθα γιατί η ταινία θα έπρεπε να βασιστεί στο πως θα βίωνε η αρθρογράφος την απώλεια.

Ο 14χρονος θαυμαστής

Επιπλέον, παρά το γεγονός πως η Σαμάνθα στον κόσμο του Sex & The City υπήρξε υπέρ του δέοντος απελευθερωμένη, μια λεπτομέρεια στο σενάριο απώθησε ακόμη περισσότερο την ηθοποιό που την υποδύεται. Σύμφωνα με την πλοκή, ο 14χρονος πια γιος της Μιράντα, μπαίνοντας στην εφηβεία άρχιζε να φαντασιώνεται σεξουαλικά τη Σαμάνθα. Συγκεκριμένα ο νεαρός έφηβος, σύμφωνα με το σενάριο που διέρρευσε, αυνανιζόταν στην σκέψη της και της έστελνε γυμνές του φωτογραφίες.

Ένας ξεπερασμένος κόσμος

Επιπλέον, η Kim Cattraal είχε αρχίσει να εκφράζει τον σκεπτικισμό της σχετικά με την ταινία ήδη από το 2016. Τότε,  είχε δηλώσει πως θεωρεί εκτός εποχής, το γεγονός πως 4 γυναίκες μιλάνε για ψώνια και ξοδεύουν 400 δολάρια για παπούτσια, όταν πολλοί άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Σε όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να προσθέσει κανείς την πικρία της ηθοποιού για το γεγονός πως το κασέ της ήταν κατά πολύ χαμηλότερο από εκείνο της Sarah Jessica Parker.