Σιλβέστερ Σταλόνε: Αποχαιρετά τον Ρόκι
Κόσμος

Σιλβέστερ Σταλόνε: Αποχαιρετά τον Ρόκι

Σιλβέστερ Σταλόνε: Αποχαιρετά τον Ρόκι

Με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρέτησε τον ήρωα που τον ανέδειξε, το Ρόκι.

«Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω και να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα. Σπαράζει η καρδιά μου. Δυστυχώς όλα τα πράγματα πρέπει να περάσουν και… να τελειώσουν.  Σας αγαπώ ευγενικοί και γενναιόδωροι άνθρωποι. Το πιο υπέροχο πράγμα είναι ότι ο ΡΟΚΙ δεν θα πεθάνει ποτέ επειδή ζει μέσα σας», έγραψε.

Ο Σταλόνε στέκεται δίπλα σε έναν φλεγόμενο κάδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας «Creed II» που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και έδωσε μάλιστα εύσημα στον πρωταγωνιστή των ταινιών Creed, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, για την αναβίωση του ρόλου.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχής καθώς κάνω ένα βήμα πίσω επειδή η ιστορία μου έχει ειπωθεί. Υπάρχει ένας νέος κόσμος ο οποίος ανοίγει στο κοινό με αυτή τη γενιά. Τώρα εσύ έχεις την ευθύνη», λέει στον Τζόρνταν, τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του ψηλά, σαν να στέφθηκε πρωταθλητής.

https://www.instagram.com/p/Bquk06OharC/?utm_source=ig_web_copy_link

Μόλις σήμερα, ο Σταλόνε, εμφανώς συγκινημένος, ανάρτησε μια παλιά φωτογραφία με εκείνον ως Ρόκι γράφοντας ότι θέλει να πει ένα τελευταίο “αντίο” σε αυτόν τον υπέροχο χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/p/BqxXbEwhdy9/?utm_source=ig_web_copy_link

Παρόλο που ο Ρόκι φαίνεται ότι κλείνει οριστικά ως κεφάλαιο στη ζωή του Σταλόνε, βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα για έναν άλλο θρυλικό ρόλο, τον Ράμπο και την πέμπτη ταινία με αυτόν.