Sinead O’ Connor: Υποστήριξε πως ο Prince πήγε να την γρονθοκοπήσει
Κόσμος

Sinead O’ Connor: Υποστήριξε πως ο Prince πήγε να την γρονθοκοπήσει

Sinead O’ Connor: Υποστήριξε πως ο Prince πήγε να την γρονθοκοπήσει

Η τραγουδίστρια Sinead O’ Connor, που έχει τραβήξει πολλές φορές την προσοχή των media με τις θρησκευτικές της τοποθετήσεις, αλλά και την κατάθλιψη που την ταλαιπώρησε, εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning Britain και οι δηλώσεις της για τον Prince προκαλούν αίσθηση.

Ειδικότερα, φορώντας χιτζάμπ, η Ιρλανδή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον δημιουργό της δημοφιλούς επιτυχίας της Nothing Compares 2U μετά από ερώτηση του παρουσιαστή Piers Morgan.

“Συναντηθήκαμε μια φορά και η αλήθεια είναι πως δεν πήγε και τόσο καλά. Παραλίγο να χτυπήσουμε ο ένας τον άλλο. Δεν τα πήγαμε καθόλου καλά”, είπε η τραγουδίστρια, προκαλώντας σοκ στον παρουσιαστή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξήγησε πως η ίδια δεν πήγε να τον χτυπήσει, αλλά προσπάθησε σε εκείνη τη μία και μοναδική συνάντηση να προστατεύσει τον εαυτό της, όταν αρνήθηκε την υπόδειξή του να μη βρίζει στις συνεντεύξεις της. “Απλά, προσπάθησα να προστατέψω τον εαυτό μου. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία όλο αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, “με κάλεσε ένα βράδυ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και εγώ η ανόητη δεν ήξερα που πήγαινα. Ο Πρινς ένιωθε “άβολα” και είχε απαιτήσεις από εμένα. Απαίτησε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου λέγοντας πως κάτι τέτοιο κάνει συνέχεια ο ιρλανδικός λαός. Τον αγνόησα λέγοντάς του να πάει να… και τότε εκείνος ανέβηκε επάνω και πήρε ένα μαξιλάρι και κάτι βαρύ. Βγήκα από το σπίτι τρέχοντας και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Άρχισε να με κυνηγάει, εγώ τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το κουδούνι σε ένα άλλο σπίτι για να κρυφτώ. Έπαιρνε ναρκωτικά…”, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο: