Σκάνδαλο με τη σύζυγό του Alec Baldwin: Φέρεται ότι παρίστανε εδώ και χρόνια πως είναι Ισπανίδα
Κόσμος

Σκάνδαλο με τη σύζυγό του Alec Baldwin: Φέρεται ότι παρίστανε εδώ και χρόνια πως είναι Ισπανίδα

Σκάνδαλο με τη σύζυγό του Alec Baldwin: Φέρεται ότι παρίστανε εδώ και χρόνια πως είναι Ισπανίδα

Η Hillary που έγινε Hilaria

Ένα σχόλιο στο Twitter φαίνεται ότι αποκάλυψε μια ιδιότυπη «απάτη» της Hilaria Baldwin, συζύγου του ηθοποιού Alec Baldwin.

H δασκάλα yoga και μητέρα πέντε παιδιών έγινε γνωστή ως η ισπανικής καταγωγής σύζυγος του ηθοποιού.

Φαίνεται όμως ότι βρέθηκε κάποιος να αμφισβητήσει και τελικά να υποχρεώσει την Hilaria να πει την αλήθεια.

Το σχόλιο που έγινε στο Twitter έλεγε ότι «πρέπει να θαυμάζει κανείς τη δέσμευση της Hilaria Baldwin στην κομπίνα του να παριστάνει εδώ και μια δεκαετία ότι είναι Ισπανίδα».

Η 36χρονη υποχρεώθηκε με ένα 7λεπτο βίντεό της στο Instagram να παραδεχτεί -με κάποιον τρόπο- την αλήθεια στους 860.000 followers της αποκαλύπτοντας ότι το πραγματικό της όνομα είναι Hillary και ότι είναι «λευκό κορίτσι» γεννημένο στη Βοστόνη και όχι στη Μαγιόρκα όπως γράφει το καλλιτεχνικό της βιογραφικό.

«Καταλαβαίνω ότι αυτό που σας λέω είναι λίγο διαφορετικό από ό,τι έχω πει, αλλά αυτή είναι η ιστορία μου και είμαι περήφανη για αυτήν» αναγκάστηκε να παραδεχτεί στο Instagram.

Tα πειστήρια της αμερικανικής της ταυτότητας

Μετά την αποκάλυψη, τα στοιχεία για την πραγματική της ταυτότητα κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι οι γονείς της όχι μόνο δεν έχουν καμία ισπανική ρίζα, αντιθέτως, η μητέρα της είναι τέταρτης γενιάς γέννημα θρέμμα της Μασαχουσέτης και οι πρόγονοι του πατέρα της ζούσαν εκεί πριν από την Αμερικανική Επανάσταση!

Το πραγματικό πλήρες όνομά της είναι Hillary Hayward-Thomas και γεννήθηκε στη Βοστόνη όπου η μητέρα της ήταν γιατρός και ο πατέρας της καθηγητής.

Η μόνη σχέση που έχουν με την Ισπανία είναι πως όταν συνταξιοδοτήθηκαν πήγαν να κατοικήσουν στη Μαγιόρκα, όπου η Hilaria πέρασε και κάποια καλοκαίρια της.

Μάλιστα, ο ισχυρισμός της Hilaria -σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό της- πως ήρθε στην Αμερική από την Ισπανία όταν ήταν 19 ετών καταρρίφθηκε με τον πιο τρανταχτό τρόπο, αφού φοίτησε στο πανάκριβο γυμνάσιο The Cambridge School of Weston in Massachusetts ενώ το όνομα και η φωτογραφία της υπάρχουν στο yearbook της αποφοίτησης.

«Η Ευρώπη έχει πολλούς λευκούς και η οικογένειά μου είναι λευκή. Εθνικά, είμαι ένα mix πολλών πραγμάτων. Μεγάλωσα με δύο κουλτούρες» είπε για να μαζέψει το σκάνδαλο.

Όπως εξήγησε, πέρασε μέρος της παιδικής της ηλικίας στην Ισπανία και μέρος στη Μασαχουσέτη όπου -όπως παραδέχτηκε- γεννήθηκε.

Το όνομα Hilaria είναι ουσιαστικά το Hillary στα Ισπανικά οπότε προτίμησε να κρατήσει  αυτό στα Αγγλικά γιατί ηχούσε καλύτερα.

Παράλληλα όπως είπε μεγαλώνει τα παιδιά της δίγλωσσα και όλα τους έχουν ισπανικά ονόματα.

Προς υπεράσπισή της, ανέβασε μηνύματα που ανταλλάσσει με τον αδερφό της στα Ισπανικά αλλά και φωτογραφίες της από την Ισπανία όταν ήταν μικρή.