Slipknot: Πέθανε η κόρη του ιδρυτή του συγκροτήματος στα 22 της χρόνια
Κόσμος

Slipknot: Πέθανε η κόρη του ιδρυτή του συγκροτήματος στα 22 της χρόνια

Slipknot: Πέθανε η κόρη του ιδρυτή του συγκροτήματος στα 22 της χρόνια

Τραγικές στιγμές βιώνει ο Shawn Crahan, ο 49χρονος ιδρυτής και ντράμερ του αμερικανικού heavy metal συγκροτήματος, Slipknot.

O ίδιος ενημέρωσε χθες τους θαυμαστές του για τον πρόωρο θάνατο της κόρης του,  μέσω του λογαριασμού του στο Instagram λέγοντας:

«Με ραγισμένη καρδιά και με βαθύτατο πόνο, σας ενημερώνω ότι η μικρότερη μου κόρη, Gabrielle, πέθανε χθες, Σάββατο, 18 Μαΐου 2019. Ήταν 22 ετών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today is the hardest day ever, I’m confused, I’m angry, I’m sad and I’m just sad just really sad. Gabri I miss you so much I miss you like no other we were best friends we had a good bond and now your not here anymore. I love you Gabri and I know you’ll know that forever.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon Crahan Official (@simon_crahan) στις

Ο βραβευμένος με Grammy Crahan, o οποίος χρησιμοποιεί τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα, «The Clown» και «#6», ζήτησε από το κοινό να σεβαστεί τις δύσκολες στιγμές που περνά ο ίδιος και η οικογένεια του. Ο Shawn με την σύζυγο του, Chantel, έχουν άλλους δύο γιους και μία κόρη και είναι όλοι συντετριμμένοι.

Εντύπωση και έντονη φημολογία έχει προκαλέσει η ανάρτηση που είχε κάνει η 22χρονη κοπέλα, 3 ημέρες πριν από τον θάνατό της. Η Gabrielle είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία από ένα νόμισμα με τον αριθμό 5. Το νόμισμα αυτό το παίρνουν από τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, όσοι είναι νηφάλιοι για 5 μήνες, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

5 MONTHS ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Crahan (@crahang6) στις

Κάτω από τη φωτογραφία αυτή, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε και μία selfie όπου φαινόταν χαρούμενη και υγιής.

Ο Shawn με την σύζυγο του, Chantel, έχουν άλλους δύο γιους και μία κόρη.

Η μεγαλύτερη κόρη του, Alexandria, ανέβασε μια φωτογραφία με την αδερφή της όταν ήταν παιδιά, γράφοντας: «Είναι πολύ νωρίς να πεθάνεις στα 22. Είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ τον χείμαρρο των συναισθημάτων που βιώνω. Το μόνο που με παρηγορεί αυτήν την στιγμή, είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και οι γάτες μου. Σας παρακαλώ στείλτε θετική ενέργεια στους γονείς και τους αδερφούς μου».