ΣΟΚ: Πέθανε μοντέλο περπατώντας στην πασαρέλα
Κόσμος

ΣΟΚ: Πέθανε μοντέλο περπατώντας στην πασαρέλα

ΣΟΚ: Πέθανε μοντέλο περπατώντας στην πασαρέλα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Tales Soares κατά τη διάρκεια που περπατούσε στην πασαρέλα, στην εβδομάδα μόδας στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Τα αίτια του θανάτου του νεαρού μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο ο ατζέντης του 26χρονου, Rogerio Campaneli είπε στο FocusOnNews, ότι πιθανότητα πρόκειται για πάθηση την οποία είχε εκ γενετής και δεν γνώριζε.

«Οι γιατροί υποψιάζονται ότι ο θάνατος του Tales προήλθε από κάποια εκ γενετής πάθηση. Από το video, πιστεύουν ότι πέθανε πάνω στην πασαρέλα.

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Φίλησε ένα συνάδελφο που τον ακολουθούσε πριν βγει στη σκηνή, βγήκε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα, όπως πάντα, μετά ξαφνικά παραπάτησε και έπεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BwxxlfqH3aA/?utm_source=ig_web_copy_link

Η αδερφή του Tales Soares, Gabrielle Gomes, τόνισε ότι δεν γνώριζε για κάποιο πρόβλημα υγείας του και μάλιστα, έκανε τακτικά check up: «Μιλήσαμε με τον Tales, εγώ και η μαμά μου Heloisa, μέσω βιντεοκλήσης πριν την πασαρέλα και μας είπε ότι είναι καλά και μόλις είχε φάει ένα καρότο.

Είμαστε τρομοκρατημένες και συντετριμμένες από αυτό που συνέβη. Ήταν πολύ υγιής, έτρωγε υγιεινά και έκανε γυμναστική καθημερινά. Έκανε cross fit και yoga».

Το βίντεο είναι σοκαριστικό…