Σοκάρει γνωστός πρωταγωνιστής του Harry Potter: «Από τα 16 μου είχα ερωτική σχέση με τα ναρκωτικά»
Κόσμος

Σοκάρει γνωστός πρωταγωνιστής του Harry Potter: «Από τα 16 μου είχα ερωτική σχέση με τα ναρκωτικά»

Σοκάρει γνωστός πρωταγωνιστής του Harry Potter: «Από τα 16 μου είχα ερωτική σχέση με τα ναρκωτικά»

Παραδέχεται τη σοβαρή εξάρτηση που είχε από νεαρή ηλικία

Μια ιδιαίτερα σοκαριστική εξομολόγηση έκανε στο The Big Issue ο ηθοποιός Jason Isaacs, που μεταξύ άλλων είναι γνωστός και για τον ρόλο του ως Lucius Malfoy στις ταινίες Harry Potter.

Μιλώντας στο περιοδικό, “ξεφύλλισε” το άλμπουμ της ζωής του και παραδέχτηκε ότι από πολύ νεαρή ηλικία εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και για δεκαετίες πάλευε να ξεπεράσει τους εθισμούς.

“Πάντα είχα προσωπικότητα εξαρτητική και στα 16 μου ήδη είχα περάσει από το αλκοόλ και ξεκινούσα την ερωτική μου σχέση δεκαετιών με τα ναρκωτικά”.

“Είχα μια ανάγκη που με κατέκαιγε να μην αισθάνομαι, να μην σκέφτομαι, να μην νιώθω. Για 20 σχεδόν χρόνια κανένα μήνυμα δεν με διαπερνούσε” δηλώνει.

Ο ηθοποιός διηγήθηκε την πρώτη φορά που μέθυσε μόλις στα 12 του και πώς ήταν η αφετηρία των δυσκολιών που θα τον ακολουθούσαν στην ενηλικίωση.

“Ο μπάρμαν, που τότε θεωρούσα ήρωα και τώρα διαπιστώνω ότι ανήκει στη φυλακή, μας έδωσε κρυφά ένα μπουκάλι Southern Comfort. Το ήπιαμε όλο στην τουαλέτα, μετά εμφανιστήκαμε στο πάρτι σαν κλόουν. Ξέρασα, έπεσα κάτω παρασύροντας μια τεράστια κουρτίνα, χούφτωσα ένα κορίτσι, βγήκα στον δρόμο, ξέρασα ξανά, παραπατούσα, χτύπησα το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο και γέμισα τα ρούχα μου με αίμα. Το επόμενο πρωί ξύπνησα με δυνατό πονοκέφαλο, βρωμούσα και είχα την ανάμνηση ότι ρεζιλεύτηκα και παρόλα αυτά σκεφτόμουν ότι βιάζομαι να το ξανακάνω! Γιατί; Δεν έχω ιδέα! Αυτό που ξέρω είναι ότι κυνηγούσα την εκστατική χαρά που ένιωσα εκείνο το βράδυ για άλλα 20 χρόνια με απρόβλεπτες συνέπειες”.

Στα 57 του, απεξαρτημένος πια δηλώνει στον 16χρονο εαυτό του ότι είναι καλά και ότι κατάφερε να βρει την ευτυχία σε απλά πράγματα.