Sophie Turner – Joe Jonas: Τα βίντεο από τον γάμο – έκπληξη του ζευγαριού
Κόσμος

Sophie Turner – Joe Jonas: Τα βίντεο από τον γάμο – έκπληξη του ζευγαριού

Sophie Turner – Joe Jonas: Τα βίντεο από τον γάμο – έκπληξη του ζευγαριού

Την ηθοποιό Sophie Turner από το Game of Thrones παντρεύτηκε αργά χθες ο τραγουδιστής Joe Jonas, σε μία τελετή-έκπληξη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον ενός σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγες ώρες αφού ο Jonas, μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, τραγούδησε ζωντανά με τα αδέλφια του στα μουσικά βραβεία Billboard Music Awards στην ίδια πόλη.

https://www.instagram.com/p/Bw8UM7TBlgU/?utm_source=ig_web_copy_link

Τον γάμο του ζευγαριού, που αρραβωνιάστηκε το 2017, επιβεβαίωσε μέσω email στο Reuters εκπρόσωπος της Turner – γνωστής από τον ρόλο της ως Sansa Stark στη σειρά Game of Thrones.

Ο DJ Diplo ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αρκετά βίντεο από την τελετή. Στο πρώτο από αυτά εμφανίζεται η Turner ντυμένη στα λευκά και ο Jonas να φθάνει στον χώρο της τελετής.

https://streamable.com/699zo

Σε άλλα βίντεο, ο 29χρονος Jonas περιμένει τη νύφη ενώπιον ενός σωσία του Πρίσλεϊ, που ήταν ντυμένος στα κόκκινα. Η 23χρονη νύφη φαίνεται στη συνέχεια να πλησιάζει τον γαμπρό, φορώντας πέπλο και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια.

https://streamable.com/8cb3n

https://streamable.com/hxe72

Σε άλλα βίντεο, ο 29χρονος Τζόνας περιμένει τη νύφη ενώπιον ενός σωσία του Πρίσλεϊ, που ήταν ντυμένος στα κόκκινα. Η 23χρονη νύφη φαίνεται στη συνέχεια να πλησιάζει τον γαμπρό, φορώντας πέπλο και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια.

https://streamable.com/mawtd

Σε άλλο βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το ζευγάρι που ανταλλάσσει γαμήλιους όρκους ενώπιον του σωσία του Πρίσλεϊ.

https://www.instagram.com/p/Bw8xYHHlH2Z/?utm_source=ig_web_copy_link

Διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον χώρο του θεάματος είχαν ήδη αναφέρει ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στη Γαλλία το καλοκαίρι. Πριν από πέντε μήνες, ο αδελφός του Joe, ο Nick, παντρεύτηκε στην Ινδία την ηθοποιό Priyanka Chopra. Η τελευταία μάλιστα ήταν παράνυμφος στο γάμο του κουνιάδου της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αμέσως μετά το γάμο το ζευγάρι μπήκε στο τζακούζι του ξενοδοχείου του με τα γαμήλια ρούχα τους.