Super Bowl: Ξεκινά σε λίγες ώρες το πρωτάθλημα της χρονιάς
Κόσμος

Super Bowl: Ξεκινά σε λίγες ώρες το πρωτάθλημα της χρονιάς

Super Bowl: Ξεκινά σε λίγες ώρες το πρωτάθλημα της χρονιάς

Τεράστια ανυπομονησία για το εκρηκτικό show της Jlo και της Shakira

Ξεκινά σε λίγες ώρες σήμερα το Super Bowl και η λαχτάρα του κοινού έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως, το οποίο κεντρίζει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων και μη.

Ιδιαίτερα σήμερα η ανυπομονησία έχει χτυπήσει “κόκκινο” αφού στο ημίχρονο οι θεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν τις εκρηκτικές Λατίνες, Jennifer Lopez και Shakira σε ένα ξέφρενο show στο ημίχρονο του δημοφιλούς αγώνα.

“Πρόκειται για μία παράσταση γεμάτη ενέργεια και πολύ διασκεδαστική. Υπάρχουν αρκετές στιγμές από καρδιά”», δήλωσε η JLo, που έχει διακριθεί ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και επιχειρηματίας.

H Jennifer Lopez είχε δηλώσει σχετικά: “Από τότε που είδα τη Νταϊάνα Ρος να πετάει στον ουρανό στο Show Halftime, ονειρεύτηκα να εμφανιστώ στο Super Bowl και τώρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όχι μόνο, επειδή είναι η 100ή επέτειος του NFL, αλλά και επειδή θα ερμηνεύσω τραγούδια με μία Λατίνα συνάδελφο. Ανυπομονώ να περιμένω να δείξω τι μπορούν να κάνουν τα κορίτσια μας στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου”.

Οι τελικοί του Super Bowl συγκεντρώνουν τεράστια ποσοστά τηλεθέασης στις ΗΠΑ, καθώς ο μέσος όρος τηλεθεατών ξεπερνά τα 100.000.000 στις ΗΠΑ και τα 160.000.000 στον πλανήτη. Το 2012 η εμφάνιση της Madonna στο ημίχρονο, κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Guinness, αφού την παρακολούθησαν 114.000.000 Αμερικανοί.