Τα Φιλαράκια: Και όμως, η DeGeneres τους έκανε reunion
Κόσμος

Τα Φιλαράκια: Και όμως, η DeGeneres τους έκανε reunion

Τα Φιλαράκια: Και όμως, η DeGeneres τους έκανε reunion

Μπορεί εδώ και χρόνια-ειδικά τα τελευταία 2-να ακούγεται διαρκώς ότι ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ όλων των εποχών, “Τα Φιλαράκια”, θα κάνουν ένα reunion, αλλά τελικά καμία φήμη δεν επιβεβαιώθηκε.

Πριν λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μια μικρή φρενίτιδα στα social media όταν μία θαμώνας ενός μπαρ κατέγραψε τη συνάντηση της “Μόνικα” (Courtney Cox) με τον Ρίτσαρντ (Tom Selleck) ως ένα τυχαίο reunion του καστ.

Μόνικα και Ρίτσαρντ: Το reunion του ζευγαριού από “Τα Φιλαράκια”

Το σκηνικό, ο καναπές και η έκπληξη

Αυτή τη φορά, όμως, η Ellen DeGeneres πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω! Έχοντας ως καλεσμένη την Courtney Cox, της επεφύλαξε μία πολύ ωραία έκπληξη.

Στο πλατό δημιουργήθηκε ένα σκηνικό που να θυμίζει την καφετέρια Central Perk και η DeGeneres κάλεσε την Cox να καθίσουν στον ορίτζιναλ καναπέ που είχε χρησιμοποιηθεί στο σίριαλ.

Αυτός ο καναπές πρωταγωνίστησε σε δεκάδες επεισόδια της σειράς μαζί με τις τεράστιες κούπες του καφέ που έπιναν τα Φιλαράκια.

Κάποια στιγμή η Cox αναζήτησε τον Γκάνθερ, τον παράξενο ξανθό ιδιοκτήτη του καφέ. Αντί για αυτόν όμως η DeGeneres της επιφύλασσε τελικά μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη!

Στο πλατό μπήκε η Lisa Kudrow, γνωστή στη σειρά και ως Φοίβη. Το τι έγινε παρακάτω, το λέει κανείς και reunion και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που έχει γίνει ήδη viral: