Τα «μαζεύει» ο Kanye West: Η δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian
Κόσμος

Τα «μαζεύει» ο Kanye West: Η δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian

Τα «μαζεύει» ο Kanye West: Η δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian

Η ρήξη είναι οριστική...

Τα αλλεπάλληλα δημόσια ξεσπάσματα του Kanye West έχουν οδηγήσει σε οριστική ρήξη τη σχέση του με την Kim Kardashian. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γνωστή τηλεπερσόνα έχει απευθυνθεί στον δικηγόρο της και κινεί τις διαδικασίες του διαζυγίου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής του ομιλίας αποκάλυψε ότι η Kim ήθελε να κάνει έκτρωση στο παιδί τους.

Μεταξύ άλλων, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη μητέρα της, Kris Jenner, ενώ εξομολογήθηκε ότι παρότι πάσχει από διπολική διαταραχή αρνείται να παίρνει τα φάρμακα.

Ακολούθησε νέο κύμα αποκαλύψεων στο Twitter όπου υποστήριζε ότι η σύζυγός του και η μητέρα της επιθυμούσαν να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Θέλοντας, μάλλον, να κατευνάσει τα πνεύματα προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στο Twitter, όπου ζητάει δημόσια συγγνώμη από την Kim Kardashian. Συγκεκριμένα ο Kanye West έγραψε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα.

Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα».

Και μπορεί ο Kanye να έχει μετανιώσει, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο είναι πλέον μονόδρομος.