Taylor Swift: Aκύρωσε εμφάνισή της στη Μελβούρνη μετά από πιέσεις φιλοζωικών οργανώσεων
Κόσμος

Taylor Swift: Aκύρωσε εμφάνισή της στη Μελβούρνη μετά από πιέσεις φιλοζωικών οργανώσεων

Taylor Swift: Aκύρωσε εμφάνισή της στη Μελβούρνη μετά από πιέσεις φιλοζωικών οργανώσεων

Ο manager της Taylor Swift επιβεβαίωσε την  ακύρωση της συναυλίας της σε αγώνα ιπποδρομιών στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν στο πρόγραμμά της.

Η εταιρεία Mushroom Events ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στο πρόγραμμα της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Ασία και για αυτόν τον λόγο, δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στην Αυστραλία.

Η αλήθεια είναι πως η 29χρονη  Swift μπήκε στο στόχαστρο των ακτιβιστών που προασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα είναι η κεντρική καλλιτέχνης στο Melbourne Cup.

Mάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγορούσαν ότι “υποστηρίζει την κακοποίηση των ζώων και βάζει πάνω από τα δικαιώματά τους, τα χρήματα”.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση 6 άλογα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή κατά τη διάρκεια των αγώνων και πέρσι ένα υποβλήθηκε σε ευθανασία λόγω κατάγματος που υπέστη στο ώμο του.

Η οργάνωση – Coalition for the Protection of Racehorses (Συνασπισμός για την Προστασία των Αλόγων Κούρσας), ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια προχώρησε στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας της, λόγω της εκστρατείας της.

Κατηγόρησε μάλιστα την Swift  ότι έθεσε πιο πάνω τα “χρήματα από τη συμπόνια” συμφωνώντας να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά η οργάνωση ευχαρίστησε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μόλις μαθεύτηκε η είδηση για την ακύρωση της συναυλίας της.

Η ανάρτηση έλεγε: “Σε ευχαριστούμε Taylor! Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με την είδηση”.