The Fast & the Furious 9: Σε κώμα ο κασκαντέρ του Vin Diesel
Κόσμος

The Fast & the Furious 9: Σε κώμα ο κασκαντέρ του Vin Diesel

The Fast & the Furious 9: Σε κώμα ο κασκαντέρ του Vin Diesel

Ο κασκαντέρ του Vin Diesel, εισήχθη σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του λόγω πτώσης από ύψος 10 μέτρων.

Ο Joe Watts χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του κατά τη διάρκεια μίας σκηνής της ταινίας The Fast and the Furious 9 , στην οποία ντούμπλαρε τον πρωταγωνιστή, Vin Diesel, στο στούντιο της Warner Bros στο Leavesden του Hertfordshire.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Diesel δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς του  μετά το περιστατικό του ατυχήματος, του οποίου μάλιστα ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

H μνηστή του Watts, Tilly Powell, η οποία είναι κι εκείνη κασκαντέρ, ενημέρωσε μέσω  social media ότι η κατάστασή του είναι σταθερή, αναφέροντας:

“Τον αγαπώ τόσο πολύ. Όλοι οι φίλοι του και η οικογένειά του βρίσκονται στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν να το ξεπεράσει.”

Ο Joe Watts είναι Βρετανός επαγγελματίας κασκαντέρ και έχει λάβει μέρος σε πολύ επιτυχημένες ταινίες και σειρές, μερικές εκ των οποίων είναι:

 Kingsman Golden Circle, Star Wars, The Last Jedi, Spider Man Far From Home, Game of Thrones, Johnny English Strikes Again, Mission: Impossible – Fallout,

Jurassic World και The Hitman’s Bodyguard.