Θρήνος στο Hollywood: Πέθανε ο Chadwick Boseman
Κόσμος

Θρήνος στο Hollywood: Πέθανε ο Chadwick Boseman

Θρήνος στο Hollywood: Πέθανε ο Chadwick Boseman

O Black Panther έφυγε από τη ζωή μόλις στα 43 του χρόνια

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο Chadwick Boseman, γνωστός και ως “Black Panther” του κινηματογράφου, ρόλος από τον οποίο παγιώθηκε μέσω της ταινίας της Marvel.

O Boseman έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν είχε μιλήσει δημόσια γι’αυτό. Ο Chadwick Boseman πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του στο πλευρό του.

«Με απύθμενο πόνο σας επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Chadwick Boseman.⁣ Είχε διαγνωστεί με καρκίνο τρίτου σταδίου το 2016 και πάλεψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς ο καρκίνος εξελίχθηκε στο τέταρτο στάδιο.

Ένας πραγματικός μαχητής, ο Chadwick τα υπέμεινε όλα και σας προσέφερε πολλά από τα φιλμ που αγαπήσατε τόσο πολύ. Το “Marshall” το “Da 5 Bloods”, το “Ma Rainey’s Black Bottom” και πολλά άλλα, γυρίστηκαν στα μεσοδιαστήματα αναρίθμητων χειρουργείων και χημειοθεραπειών.

Ήταν τιμή που στην καριέρα του ενσάρκωσε τον βασιλιά T’Challa στον Μαύρο Πάνθηρα. Πέθανε σπίτι του, με την σύζυγό του και την οικογένειά του στο πλευρό του.

Η οικογένεια σας ευχαριστεί για την αγάπη και τις προσευχές σας και σας παρακαλεί να εξακολουθήσετε να σέβεστε την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτή της δύσκολης περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chadwick Boseman (@chadwickboseman) στις