Time 100: Αυτοί είναι οι πιο επιδραστικοί άνθρωποι για το 2020
Κόσμος

Time 100: Αυτοί είναι οι πιο επιδραστικοί άνθρωποι για το 2020

Time 100: Αυτοί είναι οι πιο επιδραστικοί άνθρωποι για το 2020

Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάμεσά τους!

Το περιοδικό TIME παρουσίασε την πλήρη λίστα TIME 100 του 2020, παρουσιάζοντας τις προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Η λίστα είναι χωρισμένη σε διάφορες κατηγορίες -Πρωτοπόροι, Καλλιτέχνες, Τιτάνες, Ηγέτες και Είδωλα- και περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαία ονόματα.

Σε κάθε κατηγορία ένας διάσημος θαυμαστής της προσωπικότητας που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα καλείται να τον σκιαγραφήσει.

Ανακοινώνοντας την πλήρη λίστα, το TIME κυκλοφόρησε οκτώ εξώφυλλα με ορισμένα από τα ονόματα της φετινής λίστας TIME 100.

Έτσι, στην κατηγορία «Καλλιτέχνες», τον The Weeknd περιγραφεί ο Elton John «ως μια μυστηριώδη φιγούρα σε μια εποχή που το μυστήριο είναι σπάνιο στην ποπ», ενώ το προφίλ του ηθοποιού Michael B. Jordan παρουσιάζει ο συνάδελφός του, Denzel Washington. Η δε Missy Elliot γράφει όσα πιστεύει για τον Dapper Dan.

https://www.instagram.com/p/CFdt6YYAXyu/

https://www.instagram.com/p/CFdi1SVgudh/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής, Dwyane Wade και ο Βρετανός οδηγός της F1, Lewis Hamilton εμφανίζονται στην κατηγορία Τιτάνες, ενώ ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Billy Porter, η τενίστρια Naomi Osaka αλλά και οι ιδρυτές του Black Lives Matter αναφέρονται ως Είδωλα.

Ενδιαφέρον είναι ότι στις λίστες του Time εμφανίζεται η πρώην σύζυγός του Jeff Bezos, MacKenzie Scott αλλά και ο Τyler Perry, o ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ που παραχώρησε το σπίτι του στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex τον πρώτο καιρό στην Αμερική.

Στην κατηγορία Ηγέτες εμφανίζεται τόσο το όνομα του Αμερικανού «Τσιόδρα», Anthony Fauci, του Τραμπ αλλά και του Βραζιλιάνου προέδρου Μπολσονάρο.

Στην ενότητα Πρωτοπόροι έχουν συμπεριληφθεί η ράπερ Megan Thee Stallion αλλά και ο Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιάννης Ατεντοκούμπο, το προφίλ του οποίου παρουσιάζει ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.