Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια γάμου για Kim Kardashian και Kanye West;
Κόσμος

Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια γάμου για Kim Kardashian και Kanye West;

Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια γάμου για Kim Kardashian και Kanye West;

Ζουν χωριστές ζωές εδώ και μήνες! Χαμός στα διεθνή MME

«Αυλαία» φαίνεται πως πέφτει στον γάμο του Kanye West και της Kim Kardashian μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά. Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν «βουίξει», ενώ όπως αποκαλύπτει η Daily Mail το ζευγάρι ζει χωριστές ζωές εδώ και μερικούς μήνες. Την ίδια στιγμή και η Page Six αναφέρει πως «κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά ο γάμος τους έχει τελειώσει»

Η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα ζει χώρια, με τον Kanye West να έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ. Πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως «Κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους».

Η χρονιά που πέρασε ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερα δύσκολη  για το ζευγάρι και μία σειρά από εκρήξεις προκάλεσαν κρίση στον γάμο τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο West έφερε πολλές φορές στα όριά της την Kim, ειδικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι η Kim είχε εμφανιστεί δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για τη σχέση τους.

Λίγο μετά τη συζήτηση αυτή, πήγαν οικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο, αλλά το ταξίδι αναψυχής φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο West δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Kardashian  και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Kim.