Το The Ellen Show ρίχνει «αυλαία» μετά από 18 χρόνια – Η δήλωση της Ellen DeGeneres
Κόσμος

Το The Ellen Show ρίχνει «αυλαία» μετά από 18 χρόνια – Η δήλωση της Ellen DeGeneres

Το The Ellen Show ρίχνει «αυλαία» μετά από 18 χρόνια – Η δήλωση της Ellen DeGeneres

Γιατί εγκαταλείπει το concept που την καθιέρωσε;

Τίτλους τέλους ετοιμάζεται να ρίξει το The Ellen DeGeneres Show μετά από 18 χρόνια προβολής του στον αέρα.

Τα νέα επιβεβαίωσε η ίδια η Ellen σε δήλωση που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι ένα δημιουργικό άτομο, θέλεις να βάζεις τον εαυτό σου συνεχώς σε πρόκληση – και όσο υπέροχο και διασκεδαστικό και εάν είναι αυτό το show, δεν αποτελεί για μένα μία πρόκληση πια».

«Θα σταματούσα μετά τη 16η σεζόν. Αυτή θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και με ήθελα να υπογράψω για τέσσερα ακόμη χρόνια και είπα θα υπέγραφε ίσως για μία» εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Μου έλεγαν δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψεις για έναν κύκλο. “Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, οι συνεργάτες και οι σταθμοί χρειάζονται περισσότερη δέσμευση”. Οπότε συμφωνήσαμε για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής. Και όλοι έλεγαν ακόμη κι όταν υπέγραψα “ξέρεις, θα πάει 19, δεν θες να πάμε στα 20;”. Είναι ένα καλό νούμερο. Οπότε είναι 19».

Τη σκέψη να σταματήσει το The Ellen Show είχε εκφράσει και στο παρελθόν σε συνέντευξή της αυτή τη φορά στους New York Times. Τότε, είχε πει πως ενώ η σύζυγός της, Portia de Rossi, ήταν υποστηρικτική στην επιθυμία της ο αδερφός της, Vance, την αποθάρρυνε.

Ομολογουμένως, κανείς δεν είχε φανταστεί τότε τον σάλο που θα ξεσπούσε με τις κατηγορίες περί bullying και άσχημου εργασιακού καθεστώτος πίσω από τη λάμψη και τα φώτα της εκπομπής.

Βέβαια, η οικοδέσποινα μπορεί να αποποιήθηκε της ευθύνης με μία «συγγνώμη» για όσα δεν είχαν υποπέσει στην προσοχή της, ωστόσο, η ζημιά είχε γίνει και η πάλαι ποτέ προσφιλής παρουσιάστρια έχασε τη θέση της στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που φάνηκε και από την πτώση της στους πίνακες τηλεθέασης.