Tom Hanks – Rita Wilson: Γιορτάζουν 33 χρόνια γάμου
Κόσμος

Tom Hanks – Rita Wilson: Γιορτάζουν 33 χρόνια γάμου

Tom Hanks – Rita Wilson: Γιορτάζουν 33 χρόνια γάμου

Το μήνυμα της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού στον σύζυγό της

Σχεδόν μισή ζωή μαζί έχουν διανύσει η Rita Wilson και ο Tom Hanks καθώς πριν από 33 χρόνια, το 1988, αποφάσισαν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου, μετά τον χωρισμό του δεύτερου με την πρώην σύζυγό του και Αμερικανίδα ηθοποιό Samantha Louis.

Το ζευγάρι, απέκτησε δυο γιους, τους Chester και Truman, ενώ εκείνος, πριν από τον γάμο του με την Ελληνοαμερικανίδα ομότεχνό του, βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος.

Tom Hanks και Rita Wilson λατρεύουν την Ελλάδα, έχουν σπίτι στην Αντίπαρο και κάθε καλοκαίρι επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, ενώ σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να αναδεικνύουν τις ομορφιές της.

Οι δυο τους γιορτάζουν σήμερα την επέτειο του γάμου τους και η Rita αποφάσισε να εκφράσει την αγάπη της στον σύζυγό της με μια φωτογραφία στο Instagram.

«33 χρόνια γάμου με τον καλύτερό μου φίλο, τον αγαπημένο μου, τον άντρα μου. Η αγάπη νικά», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ κάτω από τη φωτογραφία τα σχόλια των επώνυμων φίλων τους ήταν πολλά, όπως αυτό της Julia Roberts, της Cindy Crawford, της Julianne Moore κλπ.