Tom Hanks: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του τον απελευθέρωσε σεξουαλικά
Κόσμος

Tom Hanks: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του τον απελευθέρωσε σεξουαλικά

Tom Hanks: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του τον απελευθέρωσε σεξουαλικά

Σπάνια ακούμε και διαβάζουμε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή καταξιωμένων ηθοποιών όπως ο Tom Hanks.  Όταν γίνεται, έχουν ειδικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, το βιβλίο του βιογράφου Gavin Edwards “The World According to Tom Hanks” έρχεται να φωτίσει μια αθέατη πλευρά του ηθοποιού.

Μπορεί ο 62χρονος αστέρας να είναι πλέον πασίγνωστος αλλά και πολυεκατομμυριούχος, η ζωή του όμως δεν ήταν πάντα ρόδινη και ανέφελη όπως είναι τώρα.  Η οικογένεια του Hanks, όταν εκείνος ήταν μικρός, μετακόμισε 7 φορές μέσα σε 8 χρόνια, με αποτέλεσμα ο μικρός Tom να γίνει ένα μοναχικό παιδί. Επιπλέον, ο ηθοποιός εξελίχθηκε σε έναν συναισθηματικά “ανάπηρο” άνδρα, που αναγκάστηκε να καταφύγει σε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει την έλλειψη σεξουαλικής αυτοπεποίθησης και το αίσθημα ότι ήταν “νεκρός από τα πόδια και πάνω”.

https://www.instagram.com/p/47keSLF7Xz/?utm_source=ig_web_copy_link

“Για χρόνια δεν είχα καθόλου σεξουαλική αυτοπεποίθηση, για χρόνια ήμουν μοναχικός”, είναι τα λόγια του Hanks που αναφέρει ο συγγραφέας στο βιβλίο του. ” Στο γυμνάσιο ήμουν παγωμένος με τα κορίτσια. Ήμουν ο βασιλιάς της αποτυχίας. Ήμουν λίγο σπασίκλας και πολύ μανιακός”, λέει ο ηθοποιός.  Η γνωριμία του και ο γάμος του με τη δεύτερη σύζυγό του, την Ελληνίδα Rita Wilson φαίνεται ότι του άλλαξε τη ζωή. Ο Hanks δηλώνει ότι τον έσωσε σεξουαλικά με την αγάπη της και τον απελευθέρωσε σε τέτοιο βαθμό που να γίνει γυμνιστής. “Στον Hanks πλέον αρέσει να κυκλοφορεί στα μπαλκόνια των δωματίων του στα ξενοδοχεία γυμνός”, αναφέρει ο συγγραφέας.

https://www.instagram.com/p/BJSJ8yXDKO4/?utm_source=ig_web_copy_link

Η άσχημη παιδική ηλικία

Τα προβλήματα του Hanks άρχισαν σε ηλικία 5 ετών, μεγαλώνοντας σε μία πόλη έξω από το San Francisco. Τότε οι γονείς του χώρισαν και ο πατέρας του, Bud, σεφ σε δεξιώσεις, πήρε τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του (και τον Tom) για να ζήσουν στο Reno της Nevada, αφήνοντας το μικρότερο στη σύζυγό του, Janet. Τέσσερις μέρες μετά το διαζύγιο, ο Bud ξαναπαντρεύτηκε. “Ήμουν μόλις 5 χρονών όταν αρχίσαμε να μετακομίζουμε διαρκώς. Ένιωθα μόνος, εγκαταλελειμμένος στο σκοτάδι”, είπε ο ηθοποιός.

Σε ηλικία 7 ετών, καθώς πήγαινε στο σχολείο, ο Tom δέχτηκε την επίθεση τριών έφηβων κοριτσιών που τον έδειραν για να εκδικηθούν για τη μικρή τους αδελφή. Όπως αποδείχτηκε είχαν κάνει λάθος, αλλά ήταν αρκετό για να τραυματίσει τον μικρό. Ο πατέρας του μετά από 2 χρόνια ξαναχώρισε και μετακόμισε με τα παιδιά του κοντά στην πρώην σύζυγό του και μητέρα του Hanks. Ο πατέρας τους δούλευε αμέτρητες ώρες με αποτέλεσμα ο Tom και τα αδέλφια του να μαγειρεύουν μόνοι τους. Η εφηβεία βρήκε τον ηθοποιό απελπισμένο για μια σανίδα σωτηρίας και στα 14 ασπάστηκε το χριστιανισμό.

Η γνωριμία και ο γάμος με την Wilson

Καθώς ο Hanks έκανε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, γνώρισε και παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την Samantha Lewes με την οποία απέκτησε τον πρώτο του γιο. Καθώς όμως ήταν ανερχόμενος, έλλειπε για μήνες από το σπίτι σε γυρίσματα με αποτέλεσμα αυτό “να μην τον βοηθάει καθόλου στο να γίνει καλύτερος σύζυγος ή πατέρας”, αναφέρει ο Gavin Edwards.

https://www.instagram.com/p/Bf6VH4pjSac/?utm_source=ig_web_copy_link

Το 1984, ενώ ο γάμος του παράπαιε, ο Hanks βρέθηκε στο Μεξικό για τα γυρίσματα της ταινίας “Volunteers” με συμπρωταγωνίστρια τη Rita Wilson. Η φιλία τους εξελίχθηκε ραγδαία σε έρωτα και μάλιστα η Rita έγινε το μεγάλο πάθος της ζωής του. “Η Rita και εγώ κοιταχτήκαμε και -μπουμ!- αυτό ήταν”, είπε ο Hanks. Ο ηθοποιός όμως εξακολουθούσε να έχει προβλήματα κατάθλιψης. Άρχισε να πηγαίνει σε ψυχοθεραπευτή 3 φορές την εβδομάδα, ο οποίος του είπε ότι έχει πολλούς λόγους να είναι λυπημένος. Παράλληλα, χωρίζει από την πρώτη του σύζυγο και συγκατοικεί με τη Wilson σε μία “ερωτική φωλιά για δυνητικά παντρεμένους”.

https://www.instagram.com/p/BiNVh-UBZdE/?utm_source=ig_web_copy_link

Το στήριγμα της ζωής του

Παντρεύτηκαν το 1988 και μετρούν ήδη 30 χρόνια γάμου, μέσα στα οποία ο Hanks διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2 και η Wilson με καρκίνο του μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στη στήριξη της Wilson κατάφερε να διαχειριστεί τη μεγάλη φήμη και τα χρήματα που του έφεραν οι πολύ επιτυχημένες ταινίες του. Σύμφωνα με τον Edwards, υπήρχε πάντα μια επαγγελματική αβεβαιότητα στην καριέρα του, όμως “αυτό που ηρεμούσε την ψυχή του ήταν η οικογενειακή του ζωή: κάθε βράδυ γύριζε στο σπίτι του και στη Rita Wilson”. Επίσης, ήταν αυτή που τον βοήθησε να έρθει πιο κοντά στα παιδιά του και αντιμετώπισαν μαζί την περιπέτεια του γιου τους Chet με τα ναρκωτικά. O Tom Hanks αγάπησε, χάρη στη σύζυγό του και την Ελλάδα και τα ελληνικά έθιμα και πλέον περνάει αρκετό χρόνο στη χώρα μας και στο εξοχικό του στην Αντίπαρο.

Ο Tom Hanks είναι λάτρης της Ελλάδας και παραθερίζει κάθε χρόνο στην Πάρο και στην Αντίπαρο όπου έχει εξοχικό.

Ο Tom Hanks είναι λάτρης της Ελλάδας και παραθερίζει κάθε χρόνο στην Πάρο και στην Αντίπαρο όπου έχει εξοχικό.