Valentina Sampaio: To πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria’s Secret
Κόσμος

Valentina Sampaio: To πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria’s Secret

Valentina Sampaio: To πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria’s Secret

Η Valentina Sampaio σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria’s Secret .

Την περασμένη εβδομάδα το μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία κάθεται σε μία καρέκλα και φοράει ένα λευκό μπουρνούζι.

Στη λεζάντα έγραψε: “στιγμές από τα παρασκήνια @vspink” (που είναι το όνομα της ροζ σειράς εσωρούχων της Victoria’s Secret),προσθέτοντας πολλά hashtags, όπως #bastidores #new #vspink #campaign #representatividade #diversity.

Την Παρασκευή η Sampaio ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με κοντινά πλάνα του προσώπου της και τα ίδια hashtags στη λεζάντα στην οποία έγραψε: «Ποτέ μη σταματάτε να ονειρεύεστε».

https://www.instagram.com/p/B0q8V_XCOgG/?utm_source=ig_web_copy_link

Έτσι πολλοί είναι αυτοί που ερμήνευσαν, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Independent, ότι οι αναρτήσεις του 22χρονου μοντέλου σημαίνουν τη συμμετοχή του σε μία διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων, η οποία και θα την καθιστούσε ως το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που παίρνει μέρος σε καμπάνια της Victoria’s Secret.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Victoria’s Secret, Ed Razek,  άναψε φωτιά δηλώνοντας ότι τα διεμφυλικά μοντέλα δεν θα έπρεπε να παίρνουν μέρος σε ντεφιλέ.

Ύστερα όμως από τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Razek  ζήτησε συγγνώμη δηλώντας ότι θα συμπεριελάμβανε ένα διεμφυλικό μοντέλο σε σόου της εταιρείας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θαυμάζω και σέβομαι το ταξίδι τους να αγκαλιάσουν αυτό που πραγματικά είναι.”

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Sampaio, έγινε το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που παρουσιάστηκε στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue.

Το μοντέλο εμφανίστηκε αργότερα στα εξώφυλλα  της Vogue Βραζιλίας και Γερμανίας.

Πηγή: ΑΠΕ