Βαρύ πένθος για τον Robert Redford: Πέθανε ο γιος του
Κόσμος

Βαρύ πένθος για τον Robert Redford: Πέθανε ο γιος του

Βαρύ πένθος για τον Robert Redford: Πέθανε ο γιος του

Μόλις στα 58 του

Μια πολύ σημαντική απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο 84χρονος μύθος του Χόλιγουντ, Robert Redford ο οποίος έχασε τον γιο του από καρκίνο του ήπατος μόλις στα 58 του χρόνια.

Ο James Redford είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος για να σωθεί αλλά τελικά υπέκυψε, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του, Kyle με tweet της.

«Ο Jamie πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη και αξιόλογη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο γιος του μεγάλου ηθοποιού είχε αναπτύξει τα τελευταία 30 χρόνια μια σπάνια αυτοάνοση νόσο, την πρωτοπαθή σκηρυντική χολαγγείτιδα, που επηρέαζε το ήπαρ.

Η εκπρόσωπος του πατέρα του, δήλωσε: «Tο πένθος είναι απροσμέτρητο στην απώλεια ενός παιδιού. Ο James ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του θα ζήσει μέσω των παιδιών του, της τέχνης του και της αφοσίωσής του στη διατήρηση του περιβάλλοντος».

Πρόσθεσε δε ότι ο ηθοποιός ζητά να γίνει σεβαστό το πένθος του και οι δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά του.