Βασίλισσα Ελισάβετ: Και όμως, προτιμά την “ψύχραιμη” Δούκισσα Kate!
Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Και όμως, προτιμά την “ψύχραιμη” Δούκισσα Kate!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Και όμως, προτιμά την “ψύχραιμη” Δούκισσα Kate!

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύτηκε στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Variety και αφορά τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με αυτό και αντίθετα με τα όσα είχαν γραφτεί μέχρι σήμερα, η “αδυναμία” της Ελισάβετ δεν είναι τελικά η Δούκισσα του Sussex, Meghan.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας όντως έχει “αγαπημένες” ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η μία είναι σίγουρα η σκληρά εργαζόμενη Κόμισσα του Wessex, Σοφία, η σύζυγος του μικρότερου γιου της Εδουάρδου, και η άλλη είναι η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.

“Η Βασίλισσα είναι οπαδός της”

Παρά τις αναφορές ότι η Αυτού Μεγαλειότης δεν έχει στενή σχέση με τη Δούκισσα Kate, οι βασιλικές πηγές επιμένουν ότι η Βασίλισσα τρέφει τεράστια εκτίμηση για την Kate και θαυμάζει τον τρόπο που ισορροπεί ανάμεσα στα βασιλικά της καθήκοντα και την οικογένειά της.

“Η Βασίλισσα είναι οπαδός της”, αναφέρει η πηγή.

“Η Kate είναι ψύχραιμη. Το μάντρα της είναι πολύ κοντά σε αυτό της Βασίλισσας, δηλαδή να είσαι ψύχραιμος και να συνεχίζεις στη ζωή ενώ παράλληλα έχει ένα ακόμα προσόν, κάνει τη βασιλική οικογένεια να φαίνεται σχεδόν κανονική και προσιτή”.

Με δεδομένη όλη την αρνητική δημοσιότητα που έφερε στη βασιλική οικογένεια η Meghan και ο Harry, η Βασίλισσα είναι ευγνώμων που η Δούκισσα παραμένει ένα από τα δημοφιλή πρόσωπα της οικογένειας.

Έχοντας παραχωρήσει στην εξ αγχιστείας εγγονή της το Royal Family Order, την υψηλότερη τιμή που η μοναρχία μπορεί να απονείμει σε θηλυκό μέλος της οικογένειας, η Βασίλισσα φέρεται να είναι ενθουσιασμένη με την πρόσφατη περιοδεία του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στο Πακιστάν.

Εκεί η Kate έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και έγινε πρωτοσέλιδο με τις αρμόζουσες στυλιστικές της επιλογές αλλά και την απόφασή της να σταματήσει το βασιλικό κονβόι για να επισκεφτεί μία τοπική οικογένεια.

Οι κοινές τους εμφανίσεις

Η Βασίλισσα φαίνεται να πυκνώνει τις εμφανίσεις με τη Δούκισσα όπως αυτή προ ημερών στην λεγόμενη Remembrance Day, όπου η Kate παρακολούθησε την παρέλαση στο ίδιο μπαλκόνι με την Ελισάβετ και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες μαζί της, ενώ η Meghan βρισκόταν σε άλλο μπαλκόνι.

Η Ελισάβετ και η Δούκισσα του Cambridge παρακολουθούν μαζί την παρέλαση – Mega Agency

Πριν από μερικούς μήνες, η Kate ξενάγησε αυτοπροσώπως τη Βασίλισσα στον δημόσιο κήπο για παιδιά που σχεδίασε η ίδια.

“Είναι η χρονιά της Kate” λέει η βιογράφος της Βασίλισσας, Claudia Joseph. “Δείχνει χαρούμενη, τα έχει όλα υπό έλεγχο και έχει μια νέα αυτοπεποίθηση”.

Πράγματι η Kate δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον βασιλικό της ρόλο και ειδικότερα στη δουλειά που σκοπεύει να κάνει με τα μικρά παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας πολλά πλάνα στο μυαλό της.