«Βόμβα» μεγατόνων στο Hollywood: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα Jennifer Lopez και Alex Rodriguez
Κόσμος

«Βόμβα» μεγατόνων στο Hollywood: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

«Βόμβα» μεγατόνων στο Hollywood: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Τι ή μάλλον... ποια μπήκε ανάμεσά τους;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν τα νέα του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez ενώ όλα έδειχναν ότι η διεθνής σταρ είχε βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Page Six, το ζευγάρι έριξε αυλαία μετά από δύο χρόνια αρραβώνα στον δεσμό του ύστερα από μία περίοδο έντονων καβγάδων που είχε προηγηθεί. Μόλις έναν μήνα πριν απολάμβαναν ειδυλλιακές διακοπές στον Άγιο Δομίνικο αλλά τελικά το «φαίνεσθαι» πολλές φορές δεν είναι αυτό που μοιάζει.

Βέβαια, ο γάμος τους είχε πάρει δύο φορές αναβολή, ωστόσο, όλοι τότε έσπευσαν να κατηγορήσουν τις συνθήκες της πανδημίας χωρίς να τεθεί ενδεχόμενο περί τριγμών στη σχέση τους.

Όσο για την αιτία του χωρισμού οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ξανθιά, πληθωρική και «έκλεψε» την καρδιά του πρώην άσου του baseball.

Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισοδιακό σόου-reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι του 2014 Southern Charm.

Σε αυτό, ο παρουσιαστής του καναλιού, Bravo -όπου παιζόταν το ριάλιτι- Andy Cohen αποκάλυψε ότι μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, η Madison LeCroy είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ και μάλιστα πέταξε μέχρι το Μαϊάμι για να περάσουν μια νύχτα μαζί.

Μάλιστα λίγες μέρες μετά, η συμπρωταγωνίστρια της LeCroy, Danni Baird αποκάλυψε το όνομά του μιλώντας στην εκπομπή Reality Life with Kate Casey, κατονομάζοντας τον Rodriguez. «Η LeCroy μου είπε ότι μιλούσαν και στο FaceTime» είπε η Βaird.

Πηγή κοντά στον Rodriguez δήλωσε πως εκείνος δεν έχει καμία σχέση με τη σεξοβόμβα ενώ επίσης η ίδια αρνήθηκε το… «κατηγορητήριο» λέγοντας πως δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της.

Τότε, και η Lopez και ο άσωτος – σύμφωνα πάντα με τις φήμες – Rodriguez έδειξαν να μην επηρεάζονται από το σκάνδαλο και έκαναν μάλιστα και δημόσιες εμφανίσεις, σε εστιατόριο στο Miami αλλά και στον τελικό του Super Bowl.

Η Lopez πάντως μόλις πριν από λίγες ώρες ανέβασε στον λογαριασμό της ένα στόρι που θα μπορούσε να σημαίνει πολλά.

Σε αυτό φαίνεται η ίδια σε βιντεοκλήση με την κόρη της και τον πατέρα των παιδιών της Marc Antony.

Η Lopez  έγραψε «όταν είναι λυπημένα αλλά η μαμά και ο μπαμπάς είναι εκεί».

Και η αλήθεια είναι ότι τα δύο της παιδιά είχαν δεθεί τόσο με τον Rodriguez όσο και με τα παιδιά του αφού κατοικούσαν στο ίδιο σπίτι.