Will Smith: Αποκάλυψε ποιος ρόλος ήταν ο χειρότερός του στον κινηματογράφο
Κόσμος

Will Smith: Αποκάλυψε ποιος ρόλος ήταν ο χειρότερός του στον κινηματογράφο

Will Smith: Αποκάλυψε ποιος ρόλος ήταν ο χειρότερός του στον κινηματογράφο

Πάει ο νους σας;

Μιλώντας στον ιντερνετικό ιστότοπο του περιοδικού GQ και στη σειρά επεισοδίων Undercover ο Will Smith αποκάλυψε ποιον θεωρεί τον καλύτερο ρόλο του και ποιον τον χειρότερο στην καριέρα του.

Για τον καλύτερο ρόλο νομίζω ότι ισοβαθμίζουν οι ερμηνείες στις ταινίες Men in Black (Οι Άνδρες με τα Μαύρα) και The Pursuit of Happyness (Το Κυνήγι της Ευτυχίας) είπε ο χολιγουντιανός σταρ.

«Για διαφορετικούς λόγους, αυτές είναι οι δύο σχεδόν τέλειες ταινίες» εκτίμησε.

Στην ταινία «Men in Black», η οποία τελικά μετατράπηκε σε franchise, ο Smith πρωταγωνιστεί μαζί με τον Tommy Lee Jones ως πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης που εποπτεύει την εξωγήινη ζωή στη Γη.

Στη βιογραφική δραματική ταινία The Pursuit of Happyness ο ηθοποιός, ράπερ και κινηματογραφικός παραγωγός έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως άστεγος πωλητής Chris Gardner.

Αναφερόμενος στην ταινία που θεωρεί χειρότερη ταινία του, ο Smith επέλεξε ξεκάθαρα: την ταινία Wild Wild West.

«Η ταινία είναι απλά πηγή στενοχώριας» είπε ο ηθοποιός γελώντας. «Να βλέπω τον εαυτό μου με δερμάτινες περισκελίδες … Δεν μου αρέσει».

Στην ταινία που διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση του 1869, ο μαύρος κυβερνητικός πράκτορας James West και ο ομοσπονδιακός πράκτορας Artemus Gordon προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του δρα Λόβλες να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.