Zach Galifianakis: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Bradley Cooper;
Κόσμος

Zach Galifianakis: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Bradley Cooper;

Zach Galifianakis: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Bradley Cooper;

O Zach Galifianakis ζήτησε συγγνώμη από τον παλιό συμπρωταγωνιστή του στο Hangover, Bradley Cooper, στην πρεμιέρα της ταινίας του, Between Two Ferns, The Movie.

Πρόκειται για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της διάσημης χιουμοριστικής εκπομπής Between Two Ferns, στην οποία έχουν εμφανιστεί ακόμη και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Όπως είπε ο Galifianakis  στο περιοδικό Variety, πήρε τηλέφωνο τον Bradley Cooper για να του ζητήσει συγγνώμη επειδή στο τρέιλερ της ταινίας του τον αποκαλεί “hot idiot” (“καυτός βλάκας”).

“Υπάρχει κάτι στο τρέιλερ και δεν παίζει καν στην ταινία, αλλά αναφέρομαι σε αυτόν ως hot idiot”, είπε. “Τον πήρα τηλέφωνο όταν είδα το τρέιλερ και του είπα ‘Σε είπα καυτό βλάκα'”.

Η αντίδραση του Cooper ήταν πέρα για πέρα φυσιολογική:  “Μόνο γέλασε. Δεν τον ένοιαξε. Είναι καλόπιστος σε τέτοια ζητήματα”, είπε ο Galifianakis.

“Δεν θέλω να πληγώνω ανθρώπους, θέλω μόνο να τους κάνω να νιώθουν περίεργα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή βέβαια ανάμεσα στα δύο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πράγματι, αυτό ακριβώς κάνει εδώ και χρόνια στην πολύ πετυχημένη διαδικτυακή εκπομπή του, που τελικά το Netflix ανέλαβε να κάνει ταινία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι stars του Χόλιγουντ, τον τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσά τους και ο Bradley (με πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο βίντεο).

Να σημειώσουμε ότι στην ταινία, που ανεβαίνει στο Netfilx αύριο, 20/9, πρωταγωνιστούν εκλεκτοί guests: Matthew McConaughey, Jon Hamm, Chrissy Teigen, Keanu Reeves, Hailee Steinfeld, Tessa Thompson και ο Benedict Cumberbatch