Αλέξανδρος Μαρτίδης: Το throwback 13 χρόνια πριν με την κόρη του μωρό στην αγκαλιά του
Tik Tok

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Το throwback 13 χρόνια πριν με την κόρη του μωρό στην αγκαλιά του

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Το throwback 13 χρόνια πριν με την κόρη του μωρό στην αγκαλιά του

Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο

Στα 35 του χρόνια ο Αλέξανδρος Μαρτίδης είναι ένας περήφανος μπαμπάς ενός γλυκύτατου κοριτσιού που έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη Γη της ελιάς γνώρισε την πατρότητα νωρίς και ειδικότερα όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

Μπορεί σήμερα οι δρόμοι του να έχουν χωρίσει με τη μητέρα της Αντιγόνης όμως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις αφού τους συνδέει για πάντα αυτό το υπέροχο πλάσμα.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μοιράστηκε ένα throwback στιγμιότυπο από όταν η μικρή του πριγκίπισσα ήταν ένα τόσο δα μωράκι αλλά και ένα ποζάροντας μαζί στο σήμερα.

Καλεσμένος στην εκπομπή Μπαμπά-δες πρόσφατα είχε αναφερθεί στην κόρη του και συγκεκριμένα στη στιγμή της γέννησής της.

«Θυμάμαι ότι η σύντροφος μου δεν χαλάρωνε εύκολα για να βγει το παιδί και το παιδί, αντί να είναι μπρούμυτα, ήταν ανάσκελα και έβγαινε με το κεφάλι. Βγαίνει το παιδί και με το που βγαίνει, δεν κλαίει. Ήταν μελανιασμένο».

«Θυμάμαι ότι βάρεσαν συναγερμό γιατί μπήκαν και άλλοι μέσα και μου είπαν «πρέπει να βγείτε έξω». «Δεν υπάρχει περίπτωση, κάντε τη δουλειά σας, εδώ θα μείνω» τους απάντησα. Ήμουν σε αυτόν τον ήρεμο τόνο. Κράταγα την σύζυγο μου και της έλεγα «μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά» ενώ εγώ ήθελα να πεθάνω εκείνη την ώρα».

«Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω εκεί, την βλέπω και νομίζω ότι… θα γίνει 18 και θα έχω την ίδια συγκίνηση πάντα για αυτή την ημέρα. Ήταν η ομορφότερη ημέρα της ζωής μου. Το πρώτο της κλάμα, το στοματάκι της, τα ματάκια της, το πρώτο της μπάνιο που της έκανα γιατί τους είχα ζητήσει πως ήθελα να το κάνω εγώ».

Διαβάστε επίσης

Μελίνα Κόντη – Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η «Δήμητρα» αποχαιρετά τον «Κουράκο» – «Σ΄ευχαριστώ για όλα…»