Αντώνης Βαρδής: Συγκινεί η κόρη του στη συναυλία-αφιέρωμα – «Μας βλέπει και είναι έξαλλος»
Tik Tok

Αντώνης Βαρδής: Συγκινεί η κόρη του στη συναυλία-αφιέρωμα – «Μας βλέπει και είναι έξαλλος»

Αντώνης Βαρδής: Συγκινεί η κόρη του στη συναυλία-αφιέρωμα – «Μας βλέπει και είναι έξαλλος»

Η Καλλιστώ Βαρδή άνοιξε τη συναυλία με μερικά λόγια καρδιάς για τον πατέρα της

Μεγάλη συναυλία για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (04/09) στο Καλλιμάρμαρο, αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη, Αντώνη Βαρδή.

«Με μια αγκαλιά τραγούδια» ήταν ο τίτλος της, στην οποία συμμετείχαν αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και ο Γιάννης Βαρδής.

Μοναδική στιγμή ήταν εκείνη στην έναρξη της συναυλίας, όταν η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, ανέβηκε στη σκηνή, πήρε τον λόγο και συγκίνησε μετα όσα είπε για τον πατέρα της.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε συγκινημένη η Καλλιστώ Βαρδή.

@panikrecords Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη…#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Διαβάστε ακόμα

Ανθή Βούλγαρη: Έξαλλη με τον Στέφανο Κασσελάκη – «Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω»