Από το GNTM… με δική της εταιρεία ρούχων – Ποια είναι;
Tik Tok

Από το GNTM… με δική της εταιρεία ρούχων – Ποια είναι;

Από το GNTM… με δική της εταιρεία ρούχων – Ποια είναι;

Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα

Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα για ένα από τα μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και πλέον βρίσκεται με τη δική της εταιρεία ρούχων.

Εκτός από το μόντελινγκ στόχος της ήταν μία μέρα να αφιερωθεί στη δημιουργία και να λανσάρει τα δικά της ρούχα.

Και το κατάφερε!

Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου η οποία μέσα από ένα storytime στο Tik Tok μας έδειξε καρέ καρέ πώς ξεκίνησε από το μηδέν μαζί με τους συνεργάτες της το brand της.

«Πριν 4 χρόνια είχαμε το όραμα να φτιάξουμε τη δική μας εταιρεία ρούχων. Ξεκινήσαμε με την ανακαίνιση της αποθήκης μας, 25 Απριλίου είχαμε το μίτινγκ για να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο για το όνομα. Παράλληλα, ετοιμάζαμε τα πάντα και τα πακέτα που θα έμπαιναν τα προϊόντας μας».

«Όσο οι εργασίες συνεχίζονταν η δουλειά, η υπομονή και η έμπνευση ήταν οι συνεργάτες μας για αυτό το ταξίδι. Φυσικά θέλαμε να δημιουργήσουμε και τα δικά μας μαγιό που να κατασκευάζονται Ελλάδα και έτσι και έγινε».

«Όταν δημιουργείς κάτι δικό σου δεν υπάρχει ωράριο. Και αυτό που υπερτερεί είναι ο ενθουσιασμός να υλοποιηθούν όλα όσα φαντάζεσαι και όταν τα βλέπεις να παίρνουν μορφή νιώθεις υπερηφάνεια» ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο η Άννα Αμανατίδου.

@anna_amanatidouu Απάντηση στον χρήστη @EmmaTzifaki Το βίντεο που ανυπομονουσα μήνες να ανεβάσω🥲Η συγκίνηση , τεράστια , η δουλειά απεριόριστη ομως αυτό που θα δειτε θα ΑΞΙΖΕΙ ❤️🫠@venale.gr 👙👗 #venale #annaamanatidou #madeingreece #foryou #fyp #clothes #summercollection ♬ Get You The Moon – Kina