Διονύσης Ατζαράκης: Η αιχμηρή σάτιρα στην υπόθεση του Κολωνού – «Σαν μέντορας της λέει “αφού θες να εκδίδεσαι θα σε βοηθήσω”»
Tik Tok

Διονύσης Ατζαράκης: Η αιχμηρή σάτιρα στην υπόθεση του Κολωνού – «Σαν μέντορας της λέει “αφού θες να εκδίδεσαι θα σε βοηθήσω”»

Διονύσης Ατζαράκης: Η αιχμηρή σάτιρα στην υπόθεση του Κολωνού – «Σαν μέντορας της λέει “αφού θες να εκδίδεσαι θα σε βοηθήσω”»

Ενοχλημένος όπως και η μεγαλύτερη μερίδα της κοινωνίας με την εισαγγελική εισήγηση στην δυσώδη υπόθεση

Αίσθηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η εισαγγελική εισήγηση απαλλαγής του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση του κυκλώματος παιδεραστών στον Κολωνό, του 56χρονου Ηλία Μίχου, για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

Η κοινή γνώμη άκουσε εμβρόντητη την πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού η οποία στηρίχτηκε στο επιχείρημα ότι δεν υπήρξε βία στις συνευρέσεις τις 12χρονης με τον 56χρονο.

Όπως είναι φυσικό, μηνύματα οργής με βαριές αιχμές για την δικαιοσύνη έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Ανάμεσα στις φωνές που ασχολήθηκαν με τα γεγονότα ήταν και αυτή του Διονύση Ατζαράκη ο οποίος άσκησε αιχμηρή κριτική  κατά της ελληνικής δικαιοσύνης με φόντο όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Η εισαγγελική τοποθέτηση έκανε λόγο για αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία. Α, ήταν απ΄αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι polly pocket στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο.

Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη. Εντάξει τότε, πες το τότε ρε άνθρωπε. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η εισαγγελέας λέει ακόμα ότι δεν εντοπίστηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που να καταδεικνύουν πως εκείνος εξώθησε την ανήλικη στην πορνεία γι΄αυτό ζήτησε την καταδίκη του για τη διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται μιας και ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι εκδίδεται χωρίς ο ίδιος να έχει προσωπικό κέρδος.

Ρε τι ανιδιοτελής είναι αυτός; Είδε ένα παιδί με στοχορπροσήλωση και σαν μέντορας της λέει αφού αυτό θες να κάνεις θα σε βοηθήσω, δεν θέλω αντάλλαγμα, έτσι είναι ο έρωτας.

Η εισαγγελέας μόνο δεν έπιασε από τον ώμο τον Μίχο να του πει “το βλέπεις το 12χρονο; Ηλία, ρίχ΄το”. Φεύγω από τη χώρα, πάω στο εξωτερικό θα σας στείλω φωτογραφίες. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος φωτογραφίες με πολιτικούς…».

@dionysisatzarakis Υπόθεση Κολωνού. Άλλη απελπισία κι εκεί. #atzarakis #dionysisatzarakis ♬ πρωτότυπος ήχος – Dionysis Atzarakis

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Ξεσπά η αδελφή της 12χρονης – «Το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος – «Αποτύχαμε σαν Δικαιοσύνη»